• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAVIJAČI ZVEZDE U TRANSU - ovo je znak da dolazi Kampaco? Trener čuvenog Argentinca se oglasio

Autor Haris Krhalić

Da li će Fakundo Kampaco zaista doći u Crvenu zvezdu?

 Fakundo Kampaco blizu Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Fakundo Kampaco u Crvenoj zvezdi? Djeluje da bi to moglo da se dogodi, posebno poslije subotnjeg poteza trenera koji je radio sa Argentincem prethodnih dana. On se zove Dejv Lav i objavio je fotografije sa treninga na kom je vježbao sa Kampacom. Uz to je objavio poruku koja je bacila navijače Zvezde u trans.

Da pojasnimo, Lav je napisao objavu "Hvala Kampacu za sjajnu nedjelju učenja i razvoja. Uzbuđen sam da vidim njegovo naredno poglavlje u Evropi". Na to je jedan navijač Zvezde napisao "KKCZ", a tu objavu Lav je "retvitovao". Bilo je to dovoljno da oduševi navijače i da se ponovo pokrene priča o dolasku Kampaca. Inače, Lav je trener u NBA ligi zadužen za rad na šutu.

Crveno-bijeli već imaju jednog Argentinca u timu, Luku Vildozu. O mogućem dolasku drugog pričali su i trener Duško Ivanović i Luka. "Fakundo? Znam ga dobro. Igrao je u Madridu, volim ja Argentince. Hoće u Zvezdu da dođe?", sa osmijehom je odgovorio Ivanović pred "vječiti derbi" u Evroligi. Nešto slično rekao je i Vildoza. "Nismo se čuli, ali sam čuo glasine o njegovom transferu. Biću srećan ako dođe, to bi bilo sjajno, jer smo mi prijatelji, ali sam sad okrenut samo utakmici", rekao je Luka uoči evroligaškog derbija sa Partizanom. 

Strani mediji već su pisali o tome da je Zvezda poslala ponudu za Kampaca, ali da je Real Madrid taj koji ima prava na njega i da se sada Madriđani pitaju. Imaju rok od još osam dana da izjednače ponudu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC