• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGODILI STE, RECITE JOŠ NEKO IME! Duško Ivanović nasmijan zbog Kampaca - dočekao Zvezdinu bombu, ali i upozorio (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Ovim riječima je trener Zvezde Duško Ivanović dočekao Fakunda Kampaca među crveno-bijelima.

 Duško Ivanović o dolasku Fakunda Kampaca u KK Crvena zvezda Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Petar Đukanović

Crvena zvezda dočekala je Fakunda Kampaca, a trener Crvene zvezde Duško Ivanović nasmijao se i priznao novinarima da su pogodili da će Argentinac doći. "Rekao sam da ste ga pogodili. Recite mi još neko ime, pa možda dođe", nasmijao se Ivanović.

Potom je ozbiljnije govorio o kvalitetu koji će bivši plejmejker Reala, Denvera i Dalasa donijeti crveno-bijelima. Podsetio je na činjenicu da Argentinac dugo nije imao minutažu u NBA ligi i najavio da će mu biti potrebno vrijeme da uđe u ritam.

"Kampaco ima mnogo iskustva, dokazao se u Evroligi, međutim nije igrao u Americi i vjerovatno će mu trebati vremena da uhvati ritam. U svakom slučaju, to je igrač za koga se nadamo da će nam pomoći da ostvarimo ciljeve koje smo imali i bez njega, a sa njim možda će nam biti lakše da ih ostvarimo. Ciljevi su isti".

Kada će Kampaco zaigrati? "Ne znam stvarno", kratko je odgovorio Ivanović pred gostovanje Olimpijakosu u četvrtak, nakon što je objavljeno da Zvezda još ne može da ga registruje zbog zabrane koju joj je uvela Evroliga.

"Biće potrebno vremena da se uklopi. Obično se kaže da je ekipa jaka koliko je jak najslabiji igrač", rekao je Ivanović o Argentincu. Upitan da li strahuje da će sa "Fakuom" njegov tim poremetiti odličnu hemiju, stvorenu od dolaska crnogorskog stručnjaka, odgovorio je: "Nadam se da ovog puta neće biti taj slučaj", nasmijao se Ivanović.

Pogledajte

02:12
Dusko Ivanovic izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC