• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal trese NBA - optužio saigrača da lažira godine! "Imao je 30 prije decenije", pa stigao brutalan odgovor!

Autor Haris Krhalić

Kendrik Perkins je poslije ovih riječi izjavio da se samo šalio, ali Serž Ibaka je povrijeđen.

 Kendrik Perkins optužio Ibaku da laže za godine Izvor: Profimedia

Bivši američki košarkaš Kendrik Perkins (38) penzionisao se prije nekoliko sezona i postao NBA analitičar, a kako bi se snašao u tom poslu - gdje je veliki broj "smatrača" - često govori i sulude stvari zbog kojih postane popularan preko noći. U jednoj analizi se ipak malo više zanio, tako da je Serža Ibaku, svog nekadašnjeg saigrača, optužio da je lažirao krštenicu i zbog toga mu nekadašnji reprezentativac Španije nije ostao dužan.

Perkins je govoreći o mladom timu Oklahome iz sezone 2010/11, poručio da je Serž Ibaka imao "vjerovatno 30 godina" kada mu je bila 21, što je stiglo i do aktuelnog igrača Milvokija koji mu je očitao lekciju.

"Obično ne reagujem na komentare o meni, ali je stvarno razočaravajuće čuti da osoba sa kojom sam dijelio svlačionicu dijeli ovakve laži. Širi ovakve laži samo kako bi bio relevantan i dobijao preglede na televiziji i društvenim mrežama. Možeš da pričaš o mojoj igri ako ne igram dobro, sa tim nikad nisam imao problem. Ali ovako nešto je nedopustivo. To je nepoštovanje mene i vjerujem nepoštovanje mnogih Afrikanaca koji moraju da žive sa takvom neutemeljenom optužbom", napisao je Ibaka koji je rođen 1989. godine i to je već morao da dokazuje zbog optužbi.

"Ako sam imao 30 godina tada u Oklahomi, koliko sada imam - 45? Istina je da nikada nisam lagao za godine i svakog dana radim mnogo bez ikakvog varanja i nikad nisam suspendovan. To svi znaju u ligi. Ti si varao i nisi poštovao igru", dodao je Ibaka i rekao da ga ovakve stvari "ne šokiraju" kada zna da to dolazi "od nekoga ko je dobio posao tako što je širio laži o Durentu i Vestbruku".


Podsjetio je Ibaka da je Durenta i Vestruka kritikovao iza leđa i da nije bio nikakav lider, a sada isto radi i u medijima. Takođe, dodao je razumije da "svako mora da radi svoj posao", ali može to da se radi i drugačije: "Imam još mnogo toga o tebi da kažem, ali nisam takva osoba, pretjerao si".

Nakon svega, snimak je uklonjen, a Perkins se javio i rekao "da se samo šalio" i da je Ibaka samo preozbiljno shvatio njegove riječi, ali procjenite sami da li ovo izgleda kao šala - ili je bivši košarkaš sada samo pokušao da se izvadi: "Svi su govorili da je Durent tada imao samo 23, Vestbruk 22, Harden 22, Ibaka je imao 21... Iako, vjerovatno je imao 30 u to vrijeme jer znamo kako određeni ljudi lažu za svoje godine".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC