• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN ČEKA TRINKIJERIJA! Željko zna odakle oni prijete: Obratili smo pažnju na to!

Autor Haris Krhalić

Partizan dočekuje minhenski Bajern u evroligaškom okršaju u beogradskoj Areni.

 Partizan Bajern najava utakmice Izvor: MN PRESS

Partizan završava 2022. godinu evroligaškim duelom. U posljednjem meču u godini na izmaku dočekuju minhenski Bajern, tim koji sa klupe predvodi nekadašnji trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri. Srpski tim je podigao formu u posljednje vrijeme, dok se Bavarci muče i u padu su. Uprkos svemu tome, Željko Obradović je oprezan.

Šef struke tima iz Humske je sa svojim stručnim štabom analizirao igru protivnika i zna odakle prijeti najveća opasnost. "Kada smo počeli da pripremamo utakmicu sa Bajernom, obratili smo pažnju na neke podatke i statistiku. Gledajući sve, upečatljivo je to da su oni drugi najbolji ofanzivni tim što se tiče skoka u napadu, a da poslije Baskonije šutiraju najviše za tri poena, što je negdje oko 29 ispaljenih lopti. Takođe su tim koji mnogo polaže na igru u tranziciji. Kada nemaju igru u tranziciji, onda tačno znaju kada, zašto i gdje treba da napadnu protivnika. Igramo protiv veoma ozbiljnog tima, čija je struktura jaka. Oni pokušavaju da menjaju odbranu, da igraju agresivno, ali sa izmenama. Najbitnije je da sprečimo njihove kontre, šut za tri poena i da probamo da svedemo skok u napadu na minimum" istakao je Obradović. 

Gosti će igrati bez Vladimira Lučića koji je povrijeđen, a Danilo Anđušić se nada da će pobjedom završiti godinu. "Bajern je jako neugodna ekipa, iako sa dosta problema u posljednje vrijeme. Povrijeđen im je najbolji igrač, Lučić koji im sigurno fali u rotaciji. Nisu startovali najbolje ove godine ali uvijek su neugodni, sa dobrim trenerom, dobro vođeni i sigurno neće biti lako. Imaće motiva da dođu i ostvare pobjedu u Beogradu, pogotovu što očekujemo vjerovatno punu dvoranu. Nadam se da ćemo mi nastaviti sa dobrim igrama koje pružamo u posljednje vrijeme i da ćemo nastaviti pobjednički niz", zaključio je Anđušić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC