• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajnštajger sa tastom došao na Partizan! Nijemac opet među Grobarima - sjeo u prvi red, da vidi svoje! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni njemački fudbaler Bastijan Švajntštajger bio je u prvom redu na Partizanovoj utakmici

 Bastijan Švajnštajger gledao utakmicu Partizan Bajern Minhen Izvor: MN PRESS

Fudbalski as Bastijan Švajnštajger gledao je u četvrtak utakmicu Partizan - Bajern u Štark areni. U društvu svog tasta, oca Ane Ivanović, Nijemac je ponovo posjetio utakmicu crno-bijelih i izbliza gledao njihov meč protiv kluba u čijoj fudbalskoj sekciji je postao legenda.

Odavno je poznato da legenda njemačkog i svetskog fudbala uživa u košarci, pa je jednom prilikom i Svetislav Pešić otkrio kako je upoznao "Bastija" dok je bio trener Bajerna. Švajnštajger je i tada rado posjećivao "Audi dom", dvoranu bavarskog košarkaškog kluba, a sada je ponovo došao da vidi i Partizan, kao i nekoliko puta prethodnih godina. Sa druge strane kraj njega su sjedili direktor Evrolige Maršal Glikman i direktor Partizana Zoran Savić.

Švajnštajger je strpljivo pozirao za fotografisanje navijača koji su ga dočekali aplauzom i koji su ga molili za "selfi" na putu ka izlazu. Nijemac je bio raspoložen i sigurno mu je prijalo veče na uzbudljivoj utakmici. Ranije u toku dana, njegova supruga, bivša teniserka Ana Ivanović promovisala je kozmetičku liniju sa svojim potpisom u jednom tržnom centru u glavnom gradu.

Švajnštajger (38) bio je tokom novembra i decembra komentator jedne njemačke televizije za vrijeme Svjetskog prvenstva, na kojem je njegova reprezentacija ponovo razočarala. Od 2014. godine i Bastijanove šampionske generacije iz Brazila, "panceri" ne uspijevaju da prođu ni grupu i to je srpskom zetu ponovo teško palo. Ovog puta je otvoreno govorio o tome šta ne valja u reprezentaciji. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC