• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao sam u Zvezdu da igram, tužan sam! Fakundo Kampaco je tu, a kao da nije: Neka me puste na teren

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Argentinac veoma teško podnosi to što mu je Evroliga zabranila nastupe sve do marta

 Fakundo Kampaco - Tužan sam, došao sam u Zvezdu da igram! Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda pobijedila je Valensiju u Španiji, ali taj meč kao da je prethodnih dana pao u drugi plan poslije drastične kazne koju je Evroliga izrekla srpskom klubu zbog kašnjenja sa isplatama. Fakundo Kampaco zbog te sankcije još nije registrovan i neće ni biti do marta, a odmah nakon meča priznao je koliko to teško podnosi.

U intervjuu za "Sport klub", on je rekao da se nada da će se nešto uskoro promijeniti.

"Osjećam se tužno zato što samo želim da igram košarku. Došao sam u Zvezdu zato što želim da igram i ABA ligu i Evroligu, a to se izgleda neće dogoditi do marta… Držim palčeve i nadam se da će se sve srediti. Zahvalan sam saigračima (zbog majica 'oslobodite Fakua'), mnogo ljudi mi pokazuje dosta ljubavi, ljubaznosti i podrške, srećan sam zbog toga“, rekao je Kampaco.

Crvena zvezda otputovala je pravo iz Španije u Skoplje, gdje će u nedjelju igrati protiv MZT-a, a Kampaco će biti u timu. Ipak, on nije došao u Srbiju samo zbog ABA lige, već prije svega zbog najjačeg evropskog takmičenja. "Nadam se i želim da se nešto promeni, da ću zaigrati što prije, ali to nije u mojim rukama, ne mogu to da kontrolišem. Zato ću da usmjerim svoju energiju na to da dobro treniram, da budem dobar saigrač i da podržavam tim kada nisam na parketu. Ali zaista se nadam da će nešto promijeniti, stvarno mi se igra u Evroligi", dodao je dvostruki šampion Evrolige sa Realom.

Odlukom Evrolige kažnjeni su i klub i igrač, koji sa slučajem koji je u pitanju nema ništa. Evroliga je sankcionisala crveno-bijele za dugove iz prošle godine, za koje je predsjednik kluba Nebojša Čović rekao da su izmireni, što je objavljeno i u zvaničnim saopštenjima, ali i pored toga Argentinac još nema pravo na teren.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC