• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaši Zvezde se oglasili iz Beograda: Ne vraćaju se u Beograd - idu na utakmicu, a Kampaco će biti u timu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Igrači Zvezde sjajno raspoloženi otišli na meč

 Košarkaši Crvene zvezde se javili iz aviona - odmah putuju u Skoplje Izvor: Twitter/kkcrvenazvezda

Košarkaši Crvene zvezde u petak su pobijedili Valensiju u čuvenoj hali "La Fonteta", a u subotu su doputovali u Skoplje, gdje će igrati protiv MZT-a utakmicu 14. kola ABA lige. Ekipa Duška Ivanovića u odličnom raspoloženju je otišla u Makedoniju, što pokazuje i slika iz aviona, iz kojeg su se igrači oglasili zajedničkom fotografijom i čestitkom za Božić.

"Posada ekipe KK Crvena zvezda želi vam srećne božićne i novogodišnje praznike", napisao je kapiten crveno-bijelih Branko Lazić i podelio zajedničku sliku tima.

Ekipa Duška Ivanovića provešće ovaj Božić radno, jer će u subotu uveče trenirati u dvorani Jane Sandanski, u kojoj će u nedjelju od 17 igrati utakmicu protiv tima koga je savladala u prvom kolu ABA lige ove sezone - 87:67. U nedjeljnom meču, trener crveno-bijelih Duško Ivanović imaće na raspolaganju Fakunda Kampaca, koji je licenciran za ABA ligu, ali ne i za Evroligu.

"Koristim ovu priliku da svima koji slave čestitam veliki praznik Božić! Nemamo zaista mnogo vremena da se osvježimo nakon utakmice u Valensiji, ali kao što često govorim, bez obzira na odsustvo nekih igrača, ostali će morati da daju više. Svaku ekipu uvažavamo, pozicija MZT-a na tabeli nas ne zanima, tim koji ima svoj kvalitet, i sa maksimalnim uvažavajem ulazimo u ovaj meč kako bi stigli do cilja" rekao je Duško Ivanović.

Kapiten Zvezde Branko Lazić istakao je da će ekipa biti jača za sjajnog Argentinca.

"Ne smije i neće biti nikakvog potcenjivanja ekipe koja ima svoj teren, podršku sa tribina, na kraju krajeva i svoj kvalitet. Recept se zna, čvrsto, odgovorno i sa energijom želimo da pobijedimo i u dobrom ritmu dočekamo utakmice duplog kola Evrolige“ rekao je Lazić.

Poslije duela protiv MZT-a, Zvezdu očekuje meč protiv Reala u Pioniru u utorak, a potom i duel protiv Monaka, takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić", u četvrtak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC