• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić pred revanš sa Izraelcima: Hapoel može da kazni svaku grešku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Igokee Dragan Bajić neće moći da računa na Kondića, a upitan je i Delalić.

 FIBA Liga šampiona najava Igokea - Hapoel Holon Izvor: KK Igokea

Košarkaši Igokee u utorak od 18.30 časova dočekaće u Laktašima Hapoel Holon u revanšu plej-ina FIBA Lige šampiona.

Prvi meč u Izraelu završen je pobjedom Hapoela 103:79 pa je jasno da ekipu Dragana Bajića očekuje težak posao ukoliko žele da izbore majstoricu.

"To je kvalitetan tim, skup odličnih pojedinaca, igrača koji mogu da kazne svaku nepažnju, svaku dekoncentraciju. Pokušao sam da igračima sugerišem na greške koje smo pravili u prvom meču. Tamo smo nekih 25 minuta bili konkurentni, ali poslije toga je došlo do pada koncentracije i nismo bili na istom nivou. I u tih 25 minuta smo imali padove i dopustili Hapoelu da napravi neke serije pa smo morali da jurimo rezultat", rekao je Bajić i apostrofirao ono što nije valjalo u igri Igokee.

"Moram da istaknemo u tom prvom meču nismo bili dobri u odbrani, a drugi segment koji je prelomio meč, uz dobar procenat za tri poena Hapoela, je ofanzivni skok. Imaju 3-4 igrača koji stalno atakuju na ofanzivni skok, a mi nismo bili fokusirani na taj segmet iako sam upozorio prije utakmice da moramo dobro da gradimo. Igramo na domaćem parketu, Hapoel je favorit, ali nadam se da ćemo odigrati i u jednom i u drugom pravcu. Nadam se da ćemo ako se ukaže šansa znati da ju iskoristim".

On neće moći da računa na sve igrače, osim od ranije povrijeđenih Nakića i Talića, neće biti ni Kondića.

"Ono što je loše je povreda Kondića koji će odsustvovati duže vrijeme, a upitan je i Delalić. Bilo je za očekivati da će doći do takvih situacija s obzirom na raspored, putovanja i činjenicu da imamo malo vremena za oporavak za naredni meč. Tu je Gagi Milosavljević, Nerandžić, pomoći će nam svojim iskustvom i kvalitetom. Naravno da treba vremena da se adaptiraju i uklope ali nadam se da će to biti što prije i da ćemo biti konkurentniji i bolji u narednom periodu", rekao je Bajić.

Centar Igokee Stefan Đorđević rekao je da će on i saigrači pokušati da prekinu niz poraza.

"Čeka nas revanš protiv izuzetno kvalitetnog protivnika od kojeg smo tamo izgubili zbog naših grešaka i pada koncentracije. Pokušaćemo da to popravimo i da prekinemo niz poraza koje smo vezali u posljednjem periodu", rekao je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC