• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda koja brine cijelu državu: MONDO podkast Šesta lična o NBA ligi - U Los Anđelesu važi Lebronov zakon!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična"

 Mondo podkast šesta lična o NBA ligi Izvor: MONDO

Opet mi, opet NBA! I znate šta? I dalje nema nekog "masnog" trejda o kojem možemo da raspravljamo...ali nema veze, ima tu svačega drugog. A o svačemu drugom možemo da ćaskamo satima...ili makar jedan sat, dobro.

Pregled istoka kreće sa već standardno uhodanom rutinom. Boston, pa Bruklin...ali malo i fokusa na Milvoki. Jeleni su u posljednje vrijeme nekako više srndaći – Kris Midlton nikako da izađe na zelenu granu, a povreda Janisa Adetokumba itekako brine cijelu državu Viskonsin. U njihovom odsustvu, Džru Holidej igra vrhunsku košarku, ali da li je to dosta da se Milvoki zadrži u top tri?

Za sada, ispostavlja se, jeste. Bruklin se ne snalazi bez Kevina Durenta (što je razumljivo), Klivlend igra i ovako i onako, a Njujork je već malo predaleko. Boston, međutim, ne posustaje sa nizom od sedam (barem u momentu pisanja) pobjeda, i sve boljim Džejsonom Tejtumom. A stidljivo se i iz čopora pomalja Filadelfija...uh, biće ovdje svašta. Na istoku se takođe bavimo i problematikom Atlante, koja prolazi kroz turbulentnih par mjeseci. Više o tome...pa...u podkastu!

"Na zapadu ništa novo" je predobra fraza, i često je koristimo, a pogotovo kad na zapadu zaista nema ništa novo. Denver i Memfis prate se u stopu, i Edin i Miloš više favorizuju Jokića i drugare. Edin je pogotovo sumnjičav glede Memfisa, a da li je to ispravno gledište, pokazaće plej-of! Nju Orleans se nekako održava u vrhu uprkos povredama, a Sakramento igra sve bolje, vezali su nekoliko pobjeda i izbili na četvrto mjesto. Snovi o plej-ofu su sve bliži, ali ima, bogami, još do kraja...

Dalje od plej-of zone, konačno imamo i neke lijepe riječi za Oklahomu, ne toliko i za Finiks i Portland doduše. Posvetili smo nešto pažnje drami u Los Anđelesu, jer Lejkersi su i dalje „tu negdje“, a opet na ničijoj zemlji. Ima li Rob Pelinka petlju da povuče neki potez? U ovoj situaciji, svaki trejd koji daje pikove je dvosjekli mač. A pita se, bogami, i Lebron, koji ne bi da mu ova sezona ode u nepovrat – pogotovo sad kad se čini da će za najkasnije petnaestak utakmica stići Karimov rekord. Sa potezom-dva, Lejkersi imaju šansu da se izbore za nešto. Samo, za šta? I koga da dovedu, i koga da daju?

Ovo je mnogo pitanja, a kao što znate, odgovore nemamo. Ali, to ne bi smjelo da vas spriječi da uživate u ovih sat vremena. Vidimo se opet u utorak, a dotle provedite prijatan vikend uz košarku!

Pogledajte

01:07:09
Šesta Lična – S5N10
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC