• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IVANOVIĆ JOŠ ČEKA PRAVOG IVANOVIĆA: Plejmejker otvorio dušu: "Nije idealno, to mi je glavni problem"

Autor Haris Krhalić

Nikola Ivanović pričao je o Crvenoj zvezdi, oporavku od povrede, Evroligi...

 Nikola Ivanović o trenutnoj formi Izvor: MN Press

Nikola Ivanović traži povratak u formu koja ga je krasila prije povrede na derbiju. Imao je neke veoma dobre partije u tom periodu u dresu Crvene zvezde, šut je ponovo proradio, ali je onda došlo do povrede rebara koja ga je odvojila od terena skoro dva mjeseca. Duško Ivanović ga čeka, a o tim problemima je pričao i plejmejker.

Poslije pobjede u Železniku protiv FMP-a (99:84) pričao je upravo o povredi i povratku na teren. "Fizički i dalje nije idealno, to mi je glavni problem. Nadam se da ću kroz utakmice uspjeti da se vratim i da na pravi način pomognem ekipi", rekao je Ivanović.

Crveno-bijeli sada se okreću Evroligi, imaju skor 10-11 i dva meča na gostovanjima u Italiji. Prvo protiv Virtusa (utorak 21 čas), pa onda protiv Armanija (četvrtak 20.30). Pokušaće da ostvare obje pobjede na italijanskoj turneji.

"Okrenuli smo se Virtusu, znamo šta ta utakmica znači, imamo mečeve na svaka dva dana. Imali smo neke poraze koji su bili teški, nadam se da možemo da ponovimo igru iz Pionira iz prvog dijela sezone kada smo ih savladali. Prvo da dobijemo taj meč."

Upitan gdje je šansa Zvezde u Bolonji, u prvi plan je istakao neke osnovne greške koje ekipa pravi u posledje vreme. "Iskreno, mislim da smo generalno ekipa koja ima poene u rukama, par igrača igra u vrhunskoj formi poenterski. Ima stvari o o kojima treba da vodimo računa, mislim tu na odbranu. Da ne dozvolimo rivalima da poentiraju u posljednjim sekundama, da zagrađujemo koš bolje. Osnove su ono što je važno u narednom periodu", zaključio je Ivanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC