• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco? Nije se to baš vidjelo - nisam zadovoljan! Bez pohvala za Zvezdinog Argentinca, ali ima za bivšeg asa Igokee

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poruka trenera Crvene zvezde poslije pobjede protiv FMP-a

 Duško Ivanović o Fakundu Kampacu FMP Crvena zvezda Izvor: YouTube/KK FMP Meridian

Crvena zvezda pobijedila je FMP u Železniku, a trener crveno-bijelih Duško Ivanović pohvalio je nekoliko puta pristup mladih "pantera" toj utakmici. "To su mladi momci, talentovani i čestitam im na želji s kojom su odigrali ovu utakmicu i to je ono što svaka ekipa treba da ima i to je ono što će nama biti potrebno - kao što su i oni večeras igrali sa žarom", rekao je crnogorski stručnjak na konferenciji za novinare.

Upitan koliko će ulazak Fakunda Kampaca u evroligaški tim od 1. marta pomoći ekipi, Ivanović je rekao da nije zadovoljan doprinosom argentinskog plejmejkera na utakmici u Železniku. "Faku" je za 22 minuta u igri ubacio 8 poena, uz šest asistencija. "Nisam večeras ni zadovoljan kako je igrao, nije se baš to vidjelo. Sigurno će da nam pomogne, ima još mjesec dana da uđe u formu. On igra jednu nedjeljno, ovi momci igraju puno više i moramo ćemo da u zadnje dvije nedjelje radimo više na tome da on uđe u ritam".

Za razliku od Kampaca, Dalibor Ilić je zaslužio pohvale. Mladi krilni košarkaš ubacio je 16 poena za 20 minuta u igri i Ivanović je naglasio da je on iskoristio priliku. "On radi dobro i svaki put kad je ušao iskoristio je šansu, što znači da će svaki put imati sve više i više šansi", rekao je trener Zvezde o nekadašnjem igraču Igokee m:tel.

Crvena zvezda će narednu utakmicu odigrati u utorak, protiv Virtusa u Bolonji, a dva dana kasnije gostovaće Armaniju. "Mislim da su svi igrači pokušali da daju svoj maksimum, teško je ekipama koje igraju Evroligu, pričao sam o tome, ali moramo da se priviknemo. Pokušao sam svim igračima da dam odmor, zavisno od njihovog stanja, u utorak moramo da budemo 100 odsto spremni".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC