• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda slavila u derbiju ABA lige! Dalibor Ilić iskoristio šansu, Lazarević rešetao za prvo mjesto!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je rutinski savladala FMP u derbiju 17. kola ABA lige.

 Crvena zvezda FMP ABA liga Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je rutinski savladala FMP u derbiju 17. kola ABA lige 99:84 na gostovanju u Železniku. Poslije uvodnih minuta u kojima je FMP vodio nakon nekoliko odličnih poteza Nemanje Nedovića poveli su gosti 17:12 i od tada se nisu osvrtali.

Do kraja utakmice nije uspijevao domaći tim da priprijeti, nekoliko puta su smanjili prednost gostiju na ispod deset poena razlike, ali iako lideri Crvene zvezde nisu bili u elementu na ovom meču sa klupe je došao sjajan impuls.

Najbolji u redovima tima Duška Ivanovića bio je Dalibor Ilić koji je ubacio 16 poena, a u prvom poluvremenu tim je kako u odbrani, tako i u napadu vodio Stefan Lazarevič sa 14 poena, ali se u drugom dijelu utakmice nije upisivao u strjelce. Ozbiljniju minutažu dobio je i Džn Holand koji je ubacio 10 poena, dok je Ognjen Dobrič bio odličan sa 15.

Sa druge strane samo je Litvanac Valinskas bio raspoložen sa 22 poena, a osim njega je dvocifren bio Bo Bič sa 11 poena, koje je postigao u drugom poluvremenu.

Fakundo Kampaco i Luka Vildoza nisu previše forsirali, a Vildoza je imao nekoliko nekarakterističnih grešaka, dok je Nemanja Nedović u ono malo minuta koliko je proveo na terenu uspio da ubaci 10 poena.

FMP: Bič 11, Pavićević 6, Stepanović 2, Šaranović 8, Matović 5, Izundu 6 (4sk), Vuković, Janković 6, Dženkins 7, Vujičić 3, Manjlović 8 (5sk), Valinskas 22

CRVENA ZVEZDA: Holand 10, Vildoza 2, Lazarević 14 (4sk), Kampaco 8, Mitrović 8, Dobrić 15, Raduljica, Ivanović 2, Ilić 16, Nedović 10, Petrušev 9, Bentil 5

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Bravo Dado , bravo Delijo....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC