• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duškova Zvezda SPREMNA za Partizan i iznenađenja: Igra se DERBI u Evroligi, Ivanović vjeruje u navijače: Naši su bolji!

Autor Dragan Šutvić

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović najavio je meč protiv Partizana u Evroligi, a to je veoma bitan okršaj za oba tima.

 duško ivanović o evroligaškom derbiju crvena zvezda partizan  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u petak od 19:00 časova odigraće drugi ovosezonski derbi u Evroligi, a treneri najboljih srpskih klubova iznijeli su impresije pred meč. Željko Obradović je govorio o tome šta njegov tim mora bolje da uradi, a Duško Ivanović je u razgovoru sa novinarima više puta istakao da od igrača traži da uživaju u košarci!

Naravno, i Zvezda će ići na pobjedu - to se protiv najvećeg rivala ne dovodi u pitanje. Posebno kada je situacija na tabeli Evrolige ovakva da trijumf u beogradskom okršaju može značajno da popravi šanse za mjesto u nokaut fazi elitnog evropskog takmičenja. Trenutno su oba tima u konkurenciji za plasman među osam najboljih timova, pa će derbi pred većinski Zvezdinom publikom imati izuzetan značaj. 

"Za nas je svaka utakmica velika, naročito ovdje pred veličanstvenom publikom. Hoćemo da uživamo u tom ambijentu i takvoj utakmici. Zdravstveno stanje ekipe je dobro. Martin trenira, ali za sutra neće biti spreman. Vidjećemo sutra, vjerovatno će biti promjena i prilagođavanja na obje strane. Sigurno će biti nekih iznenađenja, ali su danas toliko ekipe spremne da iznenađenje može da traje jedan ili dva napada", rekao je Ivanović. Ovako je izgledao prvi meč:

Po saopštenju koje je izdala Crvena zvezda čini se da će u hali biti i navijača Partizana, što je lijepa praksa. Zvezdine pristalice proslavile su pobjedu u Areni nakon trojke Nemanje Nedovića u finišu susreta, a o atmosferi u hali Duško Ivanović je govorio i poslije tog meča. sada je iskoristio priliku da se toga podsjeti, ali i da podstakne pristalice crveno-bijelih pred meč u petak!

"Ne razmišljamo o tabeli, zaista. Mi razmišljamo o toj utakmici kao još jednoj u Evroligi. Naravno, želimo da je pobijedimo, a prije svega želim da moji igrači uživaju. Eh, kad bih znao kako će ova utakmica biti drugačija od prvog derbija u Evroligi, ja bih vam rekao. Ja sam poslije evroligaške utakmice u Areni zaista pohvalio navijače Partizana jer su bili dobri i jer je bila jedna sportska atmosfera. Mislim da su naši navijači bolji i to bi trebalo sutra da pokažu", zaključio je trener Crvene zvezde.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC