• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko spremio Partizan, pa pomenuo Zvezdine navijače: Obradović najavio derbi u Evroligi - "To daje draž!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana u razgovoru sa medijima istakao na čemu je njegov tim radio, ali i o čemu ne želi da priča pred ovako važan susret.

 Željko Obradović najavio vječiti derbi Crvena zvezda - Partizan Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana pripremaju se za 21. kolo Evrolige, a baš u toj rundi slijedi im jedan od najtežih izazova. Po prvi put u elitnom evropskom takmičenju gostovaće na drugom kraju grada, pošto je za petak zakazan okršaj crno-bijelih i Crvene zvezde. Utiske pred meč protiv najvećeg rivala iznio je Željko Obradović, koji je dobro pripremio svoj tim za ovu utakmicu.

Trofejni trener danas je u razgovoru sa medijima otkrio na čemu su to crno-bijeli radili prethodnih dana i kako su se pripremali za meč protiv Zvezde u Evroligi, jednu od utakmica koje bi timovima mogle da budu ključne u borbi za plej-of. Trrenutno su oba srpska kluba blizu pozicija koje vode u doigravanje, pa san o nokaut fazi postoji. Ali, da bi Partizan mogao da razmišlja o tome, mora da bude bolji...

"Da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici, koja je završena šutem u posljednjoj sekundi. Znači da smo neke stvari radili dobro, ali nije bilo dovoljno. Pokušaćemo da u odnosu na igru Crvene zvezde prilagodimo sebe i odigramo bolju utakmicu. Svi igrači su zdravi i spremni. Trebalo bi mi malo više vremena da kažem sve na čemu smo radili. Od načina odbrane, njihovog skoka u napadu, tranzicije, kreatora, njihovih mana u odbrani... Svi detalji su važni. Treba da igramo kompletno, utakmicu od 40 minuta, da bismo pobijedili. Atmosfera je super, gdje god da se igra. Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, to je nešto najljepše na derbiju. Bilo je lijepo što su navijači Zvezde bili na prvom derbiju, to daje dodatnu draž derbiju. I neka pobijedi bolji", rekao je Obradović.

Pogledajte

02:25
Zeljko Obradović izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Tokom obraćanja medijima Željko Obradović je dobio i jedno pitanje stranog novinara o Žalgirisu i situaciji u kojoj se nalazi litvanski tim, ali u ovom trenutku nije mogao da razmišlja o tome.

"Izvini što te prekidam, ovdje smo da govorimo o utakmici Partizana i Crvene zvezde. Nisam spreman da govorim o nečemu drugom sada. Ako budeš želio, možemo kasnije da pričamo o tome", rekao je trener crno-bijelih i završio razgovor na ovu temu.

Podsjećamo, drugi evroligaški derbi igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u petak od 19:00 časova. Crvena zvezda ovaj susret dočekuje na poziciji 10 uz skor 10-10, dok je Partizan trenutno 12. u Evroligi uz učinak 9-11. Podsjećamo, Crvena zvezda je prvi susret riješila u svoju korist (76:73) trojkom Nemanje Nedovića u posljednjim sekundama meča, nakon sjajne asistencije Luke Vildoze koji je krenuo u prodor i zatim izbacio pas u ćošak pored Partizanove klupe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC