• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FMP prodao pleja i odmah našao novog - stiže na mjesec dana: Igra dva derbija i kup u Nišu, a onda pada odluka za dalje!

Autor Dragan Šutvić

Sve je završeno, Ostin Tilman je novi organizator igre FMP-a.

 fmp doveo ostina tilmana  Izvor: Instagram/ausstilghman/printscreen

FMP iz Železnika ostvario je veoma dobar posao sa američkim plejmejkerom Trentom Frejzerom koji je u toku sezone prodat Zenitu. a član ABA lige nije sjedio rštenih ruku. Odmah je novac uložen u novog igrača, a dres "Pantera" će sada obući američki bek Ostin Tilman (27). On veoma dobro pokriva pozicije jedan i dva, a u Srbiju stiže nakon što mu je u Francuskoj istekao ugovor.

Tilman je sezonu započeo u ekipi Portel, ali je odigrao samo tri meča prije nego što je saradnja okončana. U elitnom rangu Francuske košarke nije uspio da se dokaže, a sada će novu priliku da pokaže kvalitet imati u FMP-u. Biće to nastavak njegovog evropskog puta koji je započet u Portugalu, a nastavio se preko drugih liga Francuske i Italije.

Inače, sa timom iz Železnika potpisao je ugovor na samo mjesec dana, uz mogućnost da saradnja bude nastavljena ukoliko strane budu zadovoljne. U tom periodu će Tilman imati priliku da se dokaže treneru Nenadu Stefanoviću i na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gdje bi "Panteri" mogli ozbiljno da se bore za trofej pošto su izbjegli polovinu žrijeba u kojoj su Crvena zvijezda i Partizan.

Uz to FMP ima i dva veoma teška meča u regionalnom takmičenju. U okviru ABA lige prvo će gostovati podgoričkoj Budućnosti, a zatim na svom terenu odigrati meč protiv Cedevita Olimpije. Mečevi sa timovima koji streme dobrim mjestima pred plej-of mogli bi da odrede sa koje će pozicije u doigravanje stići srpski predstavnik u ABA ligi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC