• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee m:tel najavio gostovanje svom bivšem klubu: Na svom terenu su apsolutni favoriti, ne samo protiv nas!

Autor Dragan Šutvić

Igokea m:tel u 18. kolu regionalnog takmičenja gostuje Crvenoj zvezdi, koju je početkom sezone kao trener vodio Vladimir Jovanović, sadašnji strateg "igosa".

 crvena zvezda igokea najava jovanović milosavljević Izvor: Mondo/Slaven Petković

Košarkaši Igokee m:tel biće u 18. kolu ABA lige na jednom od najtežih ispita.

Tim iz Aleksandrovca gostovaće Crvenoj zvezdi, trenutno drugoplasiranoj ekipi jadranskog karavana i timu kojim je na početku sezone komandovao sadašnji strateg "igosa" Vladimir Jovanović, a koji najbolje zna o kakvom se rivalu radi.

"To je evroligaški tim sa najvišim mogućim ambicijama u svim takmičenjima. Oni su na svom terenu apsolutni favoriti, ne protiv nas, već bilo kog protivnika. Međutim, naš zadatak i cilj koji smo ispred sebe postavili je da odemo tamo, odigramo dobru košarku i pokušamo da te neke stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Kao što sam i rekao, oni su zaista sjajan tim, puno fenomenalnih pojedinaca, u posljednje vrijeme su igrali fenomenalno. Imaju ta dva vezana poraza u Evroligi, međutim to apsolutno ne mijenja ništa u smislu da su oni fenomenalan tim koji igra sjajnu košarku u oba smjera i zaista protiv njih nije lako igrati", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u najavi utakmice.

Dragan Milosavljević mišljenja je da je Crvena zvezda trenutno, uz Partizan, najbolja ekipa u regionalnom takmičenju, a recept za eventualni podvig je, prema njegovom mišljenju, samo jedan.

"Moramo da uđemo sa velikom energijom, sa velikom dozom agresivnosti. Zvezda igra na domaćem terenu, ima dugačak roster, puno kvalitetnih igrača, igraju jako čvrsto i moramo da odgovorimo prije svega na tu čvrstinu, kako u odbrani, tako i u napadu. Moramo da igramo 40 minuta sa najvećom energijom. Generalno imamo problem, igramo prvo poluvrijeme sa velikom energijom, a onda nam se desi veliki pad u drugom poluvremenu i na tome moramo da radimo, da ispravimo taj nivo agresivnosti i energije u drugom poluvremenu", mišljenja je Milosavljević.

Utakmica Crvena zvezda – Igokea m:tel igra se u nedjelju od 16.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC