• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "presjekao", Obradović sklonio dvojicu!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je prijavio ovaj tim za borbu za trofej!

 sastav partizana za kup koraća 2023  Izvor: MN PRESS

KK Partizan "presjekao" je i prijavio tim za Kup Radivoja Koraća. Zbog ograničenog broja stranaca na četvoricu, sa crno-bijelima u Nišu neće biti plejmejker Jam Madar i Janis Papapetru, dok su ekipi Željka Obradovića priključi mladi domaći igrači, Savo Drezgić i Viktor Mikić.

Crno-bijeli će početi učešće na Kupu u srijedu utakmicom protiv Spartak Subotice, a odranije je poznato da u timu neće biti mladi centar Balša Koprivica, koji je na dugoj pauzi zbog mononukleoze.

Na spisku Željka Obradovića nalaze se: Tristan Vukčević, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Dante Egzum, Viktor Mikić, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić.

"Ova odluka nije laka i najteže je uvijek kad nekog moraš da skloniš iz tima, ali to je tako, sreća je da imamo dva takmičenja koja su nam izuzetno važna, Evroligu i ABA ligu i biće vremena za sve, ko god da bude van tima", rekao je Obradović pred put u Niš.

Tamo njegovu ekipu očekuje izvjesno polufinale protiv "vječitog" rivala Crvene zvezde, koja brani pehar u Čairu, osvojen prošle godine.

Janis Papapetru imao je prethodnih dana problema sa bolešću i zbog toga nije putovao prošle nedkelje u Minhen, na evroligaško gostovanje Bajernu. Poslije toga je bio u sastavu protiv Borca iz Čačka u nedjelju, ali ipak je odsustvo ostavilo trag na njemu, što je rekao poslije utakmice i Obradović.

Takođe, u meču ABA lige za crno-bijele nije nastupio ni Zek Ledej, takođe zbog bolesti, a ostaje da se vidi da li će biti oporavljen za utakmice za "Žućkovu ljevicu".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC