• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRT! RADONJIĆU SE IPAK SPREMA OTKAZ: Radili mu iza leđa, poslali dvije ponude novom treneru - dobro ga znate

Autor Haris Krhalić

Dejan Radonjić bi ipak zbog slabijih rezultata mogao da napusti Panatinaikos.

 Dejan Radonjić bi mogao napustiti Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Iako se činilo da odnos Dejana Radonjića i Panatinaikosa ide na bolje, pošto su poslušali čak i molbu da se riješi situacija sa "precrtanim" Endrjuom Endrjuzom, sada iz Grčke stiže neočekivana vijest da je to bilo samo prividno. Štaviše, sada se spominje opet rastanak. Specijalizovani košarkaški sajt "Sportando" objavio je infromaciju da su Radonjićevi dani u Atini ipak odbrojani.

Dobro obaviješteni novinar Alesandro Mađi objavio je da je novi stručnjak već na radaru i u pitanju je bivši reprezentativac i sadašnji selektor "azura" Đanmarko Poceko.

Navodno, Panatinaikos je do sada već poslao dvije ponude Poceku, ali je harizmatični Italijan samo rekao "ne, hvala". Za sada je razlog zbog koga se zahvalio to što želi da ostane fokusiran na reprezentaciju Italije i da provodi vrijeme sa svojom porodicom u domovini, tako da mu u ovom trenutku selidba u Atinu - koja doduše nije preko svijeta - nije prioritet. Vjerovatno dok se ponuda ne pojača...

Uprkos pozitivnim signalima iz Grčke da je Dejan Radonjić "spasao svoj posao", izgleda da je jedini razlog zbog koga nije smijenjen - odluka Poceka da još ne prihvati ponudu. U narednim danima trebalo bi da se intenziviraju pregovori, pa ćemo vidjeti da li će trofejni stručnjak iz Crne Gore ipak uspjeti da ostane na klupi atinskog velikana.

Italijanski trener Poceko je inače kao trener radio u Orlandini, Varezeu, Bolonji i Sasariju sa kojim je osvojio Kup Italije 2019. godine napravivši veliko iznenađenje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC