• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto otkaza, RADONJIĆ PRAVI ČISTKU! Tražio da se RIJEŠE Amerikanca, gazda "zelenih" ga odmah poslušao

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Radonjić bi uskoro mogao i da ima ekipu po svom ukusu.

 Dejan Radonjić tjera Endrjua Endrjuza iz Panatinaikosa Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić preuzeo je ovog ljeta Panatinaikos i pokušava da grčkog velikana "stavi na noge", međutim prethodnih mjeseci pričalo se više puta o njegovoj smjeni. Navodno, čak su i navijači zahtijevali ostavku crnogorskog stručnjaka, međutim rukovodstvo je na kraju stalo iza njega. Da je zaista tako, pokazuje i posljednji potez na koji se gazda kluba Dimitris Janakopulos odlučio.

Grčki mediji prenose da Panatinaikos čini sve da bi Endrjua Endrjuza nagovorio da napusti klub pošto se ne uklapa u Radonjićevu koncepciju, odnosno od početka nije bio za njegov dolazak u Atinu.

Istina, radi se o velikom pojačanju koji je stigao iz redova Bursaspora, finaliste prošlogodišnjeg Evrokupa, međutim nije se snašao u novom timu. Još od novembra nije odigrao nijedan meč za Panatinaikos, uopšte nije u planovima Radonjića za budućnost, a na sve to otežao mu je situaciju u domaćem prvenstvu. Sve dok je tu Endrjuz, PAO ne može da registruje Nejta Voltersa, inače jednog od Radonjićevih miljenika.

Kvota od sedmorice stranaca je odavno ispunjena, tako da Volters i Grigonis za sada ne igraju prvenstvo Grčke, a Endrjuz je za sada odbio da bude "sklonjen" sa liste registrovanih igrača, sem ako mu ne isplate ugovor do kraja. Potpisao je na dvije godine, što će reći da će PAO morati da "odriješi kesu", ako ga ne odvede Budućnost.

Panatinaikos inače zauzima drugo mjesto u prvenstvu Grčke sa skorom 13-2, odmah iza besprijekornog Olimpijakosa koji ima 15 pobjeda, dok im ne ide u Evroligi i zauzimaju pretposljednje mjesto uz svega osam pobjeda iz 24 utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC