• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić dobija SVE - povjerenje, neograničen budžet i NOVU ULOGU: Janakopulos prelomio, PAO vjeruje u Dejanov plan!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Radonjić ostaće na klupi Panatinaikosa, a za nastavak sezone dobiće odriješene ruke za dovođenje pojačanja

 dejan radonjić dobio podršku rukovodstva panatinaikosa  Izvor: MN PRESS

Panatinaikos igra ispod očekivanja od početka sezone u Evroligi, a poslije 16 kola ima samo šest pobjeda. Posrnuli grčki velikan ima četiri vezana poraza i ne nazire se kraj lošim rezultatima tima iz Atine. Međutim nakon posljednjeg poraza u OAKA areni od gradskog rivala Olimpijakosa koji ih je demolirao (95:71) jverne pristalice zatražile su tektonske projmene u redovima Panatinaikosa i dobile izvinjenje od Radonjića.

Nakon sramnog poraza ljut je bio i prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos koji je izašao u javnost i izvinio se navijačima i prozvao neimenovane ljude u klubu koji su zaslužni za ove rezultate tima.Tokom utorka su se pojavile informacije o trosatnom sastanku na kojem se raspravljalo o klupskoj sudbini, a rješenje bi mnoge moglo da iznenadi - Dejan Radonjić ima svu slobodu i može da radi šta hoće, uz neograničen budžet!

Radonjić je nakon ubjedljive pobjede u šampionatu Grčke nad Promiteasom (75:44), a kako grčki "SDNA" saznaje crnogorski stručnjak ne samo da je dobio puno povjerenje od strane Janakopulosa već i šira ovlašćenja.Bivši strateg Crvene zvezde imaće odriješene ruke da se zahvali na saradnji igračima koji nisu ispunili očekivanja, tako da se očekuju već najavljene tektonske promjene u redovima velikana iz glavnog grada Grčke. Generalni menadžer Argiris Pedulakis će očigledno platiti ceh za loše igre tima u prvoj polovini sezone i on će biti prekomandovan na poziciju glavnog za juniorski pogon.

Prema informacijama medija iz Grčke, glavni čovjek u Panatinaikosu nije bio zadovoljan saradnjom Radonjića i Pedulakisa, pa je odlučio da svu moć oko formiranja tima preda u ruke bivšem stručnjaku beogradskih crveno-bijelih. Vidjećemo kako će ove promjene uticati na PAO i da li grčki velikan može da se ozbiljnije umiješa u borbu za Top 8 fazu Evrolige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC