• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"TO JE PROSTO NEVJEROVATNO!" OBRADOVIĆ SE OGLASIO POSLIJE DRAME PARTIZANA U SPLITU: Od prvog minuta je bilo očigledno!

Autor Haris Krhalić

Željko Obradović nije bio zadovoljan izdanjem svog tima na meču sa Splitom u ABA ligi.

 Obradović nakon pobjede u Splitu Izvor: Youtube/KKSplit

Partizan se mučio u Splitu. Željko Obradović je vikao na tajmautima, a onda je na kraju nacrtao sjajnu akciju za pobjedu.Pobijedili su crno-bijeli na Gripama 96:95 trojkom Džejmsa Nanelija na 1,5 sekundi do kraja, a poslije utakmice je najtrofejniji evropski trener svih vremena pričao o sjajnoj atmosferi na meču. 

Pohvalio je igru rivala, istakao da je Split mogao da dođe do pobjede koja bi bila zaslužena, ali je pričao i o problemima svoje ekipe sa nevjerovatno gustim rasporedom uzrokovanim velikim brojem mečeva u Evroligi. 

"Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica u strašnoj atmosferi. Želim prije svega da se zahvačlim navijačima Splita na zaista fenomenalnoj dobrodošlici koje su meni lično i igračima Partizana uputili, kao i na ovim aplauzima na kraju utakmice. Čestitam ekipi Splita jer mislim da su igrali izvanrednu utakmicu i da su dobili bilo bi zasluženo. Međutim jedna lopta je odlučila, odigrali smo taj aut sa strane na sreću dobro, ubacio je igrač tri poena i zahvaljujući tome smo dobili utakmicu", rekao je na startu konferencije za medije Željko Obradović. 

Istakao je da njegov tim nije bio dovoljno motivisan i koncentrisan, a jedan statistički podatak je posebno dobar pokazatelj stanja na terenu.  "Očigledno je bilo da nismo u utakmici od prvog trenutka, da taj zamor koji je prisutan zbog igara u Evroligi ostavlja veliki trag. Sama činenica da smo u prvom poluvremenu imali samo jednu osvojenu loptu govori o tome kako smo igrali u odbrani i koliko nam je zaista trebalo da se probudimo i da u nekim momentima dođemo do četiri ili šest razlike. Prosto je nevjerovatno u situaciji kada smo imali šest razlike na kraju da u tri zadnja napada primamo dvije trojke, pa poslije toga koš i faul. Ali eto, košarka je još jednom pokazala kakva je igra, izvukli smo se, važna pobjeda", istakao je Obradović. 

Na kraju je naglasio da u kratkom vremenskom roku od samo 48 sati između meča sa Albom i utakmice u Splitu jednostavno nije bilo vremena za pripremu i adekvatan odmor ključnih igrača. 

"Činjenica da smo imali jednu osvojenu loptu u prvom poluvremenu, plus skokovi.. To je želja da igraš,. Mislim da je manje od 48 sati prošlo, šta god mi pokušavali i radili, Split ove godine igra mnogo, mnogo bolje nego prošle i oni zaista imaju postavljenu igru. Koristili su maksimalno kvalitet igrača koji imaju i na kraju je isšpalo kako je ispalo", završio je Obradović. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC