• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO JE PARTIZAN DOBIO TRILER U SPLITU! Obradović nacrtao akciju za najtežu pobjedu u ABA ligi (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Džejms Naneli je trojkom na sekund i po do kraja meča donio pobjedu Partizanu nad Splitom u jednom od najdramatičnijih mečeva ove sezone!

 Trojka Nanelija za pobjedu Partizana Izvor: Arena sport

Kakva utakmica u Splitu! Košarkaši Partizana su nakon blistavih partija u Evroligi odigrali mnogo lošije nego što se očekivalo u Splitu, a na kraju je heroj pobjede bio Džejms Naneli! Šuter crno-bijelih je na sekund i po do kraja uspio da pogodi šut za tri i da donese trijumf - 96:95! 

Nakon što je bilo neriješeno (93:93) plejmejker Dominik Mavra, koji je cijeli meč mučio crno-bijele, pogodio je šut iz prodora za 95:93 i ostavio crno-bijelima samo jedan napad do kraja meča, Željko Obradović je pozvao tajmaut, nacrtao akciju za Džejmsa Nanelija i nije pogriješio što je Amerikancu dao loptu u ruke.

Nacrtao je sjajnu akciju Željko Obradović za svog šutera, uradio je nešto što Splićani nisu očekivali. Zapravo je Naneli izveo loptu iz auta, dodao je do Egzuma koji je leđima bio okrenut ka košu. Ipak, Lesor je napravio blok, uslijedio je povratni pas australijskog košarkaša i trojka za pobjedu! Saigrač su ga okružili, počeli su da slave, ali tu nije bio kraj. Domaćin je imao još 1,5 sekundi za posljednji napad, Mavra je šutirao za tri, nije pogodio.

Naneli je ujedno bio i najefikasniji u pobjedničkom timu, dao je 18 poena (3/4 za tri), ali je interesantno da mu je to bio prvi i jedini koš u drugom poluvremenu. Pogledajte akciju za pobjedu crno-bijelih: 

Pogledajte

00:35
Džejms Naneli
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC