• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kevin Durent završio sezonu!? Katastrofa za Finiks - dali sve za njega, a zbog zakucavanja na zagrijavanju je sve gotovo

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zbog jednog zakucavanja na zagrijavanju Kevin Durent je sada završio regularni dio sezone.

 Kevin Durent završio sezonu Izvor: Twitter/YahooSportsNBA/Screenshot

Kakva katastrofa za Finiks Sanse! Kevin Durent koji je došao kao ogromno pojačanje u velikom trejdu sa Bruklin Netsima povrijedio se na zagrijavanju pred meč sa Oklahomom, a najnovije informacije govore da će on biti van terena do kraja regularnog dijela sezone!

Sansi su i bez Durenta savladali Oklahomu, ali sada je jasno da će iskusni krilni košarkaš morati da pauzira četiri do šest nedjelja i da je pitanje da li će se oporaviti na vrijeme za start plejofa koji počinje 11. aprila 2023. godine. Sa Durentom u postavi Sansi imaju tri pobjede i neporaženi su, ali sada ovo pravi ogromne probleme. 

Durent se pred meč sa Oklahomom zagrijavao i prilikom jednog zakucavanja stopalo mu je proklizalo. Završio je na parketu i po njegovoj grimasi bilo je jasno da je povreda ozbiljna. Bez njega tim je trijumfovao 132:101, a evo tog kobnog momenta za Sanse i Durenta:

 Ovo predstavlja ogroman problem za Finiks Sanse jer je Durent već pauzirao skoro dvije godine zbog povrede Ahilove tetive i velika je bojazan u timu da mu se povreda ne pogorša. Sa druge strane, tek je došao u tim i taman je krenuo da se uigrava, a sada će u najboljem slučaju moći na teren tek početkom plejofa.

Uz sve to Sansi se bore za što bolji položaj pred plejof i nalaze se na četvrtom mjestu Zapada. Denver je nedodirljiv na prvom mjestu, a Memfis, Sakramento, Golden Stejt, Klipersi, Dalas i Minesota se nadaju da mogu da budu među prve četiri ekipe, pa čak i na drugom mjestu. Bez Durenta u finišu sezone teško da će to uspjeti Finiksu...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC