• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruklinov supertim se raspao, a Kajri likuje: Drago mi je da je Durent pobjegao odatle!

Autor Dragan Šutvić

Bruklin ide u rekonstrukciju tima, a izgleda da njihovim dojučerašnjim zvijezdama Karjiju Irvingu i Kevinu Durentu zbog toga nije ni najmanje žao.

 irving o odlasku durenta iz bruklina Izvor: Profimedia

"Hvala navijačima Netsa za podršku i ljubav na i van terena. Zauvijek ću biti zahvalan jer sam ostvario sam koji sam imao kao dijete. Od mene ćete dobiti samo ljubav", napisao jeKajri Irving kada je napuštao Bruklin Netse, ali očigledno za upravu kluba i cijelu organizaciju nema tako lijepe riječi!

U samo nekoliko dana Netsi su potpuno promijenili tim i trejdovali dva ključna igrača, Kajrija Irvinga i Kevina Durenta, a kada su novinari novog saigrača Luke Dončića pitali šta misli o prelasku KD-a u Finiks on je istakao da mu je drago što je nekadašnji NBA šampion pobjegao iz Bruklina!

"Molim se za njejovu sreću i blagostanje. Mnogo smo pričali tokom godine šta budućnost nosi i kako će sve izgledati, bilo je dosta neizvjesnosti, ali smo brinuli jedan za drugog. Nije bilo nijednog momenta u kome sam osjećao da je bio ljut zbog mojih odluka i pokušavali smo da se razumijemo kako bi zajedno rasli kao ljudska bića, kao braća", rekao je Irving, očigledno aludirajući na svoju odluku da se ne vakciniše zbog koje je praktično propustio cijelu prošlu sezonu.

Bruklin je drugi put probao da napravi supertim, a nakon što im prvi pokušaj sa Polom Pirsom, Kevinom Garnetom, Deronom Vilijamsom, Džoom Džonsonom, Andrejom Kirilenkom i Mirzom Teletovićem nije uspio, sada im se i projekat sa Kajrijem Irvingom, Kevinom Durentom i Benom Simonsom neslavno raspao. Kajri je, po svemu sudeći, to i očekivao.

"On polako stari kao i ja, a sviđa mi se što ćemo biti konkurencija u istoj konferenciji. Imaću prilike da ga više viđam i da igram dosta protiv Finiksa, to je ono čemu se nadam. Što se svega ostalog tiče, drago mi je da je otišao odatle", zaključio je Irving.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC