• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U NBA se niko ne mrzi kao njih dvojica! Prozivali se, a onda je došao meč - pogledajte šta su radili! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte čudan duel Drejmonda Grina i Dilona Bruksa koji su se cijeli meč trudili da isprovociraju jedan drugog.

 Koškanje Drejmonda Grina i Dilona Bruksa u NBA ligi Izvor: Streamable/Screenshot

Prethodne noći u NBA nije bilo srpskih košarkaša, međutim Drejmond Grin i Dilon Bruks su bili zaduženi za "zabavu". Na meču Memfisa i Golden Stejta sve oči bile su uprte u njih dvojicu pošto su se prethodnih dana preko medija prepucavali, govoreći pritom vrlo ružne stvari jedan o drugome. A kada su izašli na parket, očekivano je došlo i do varnica, posebno u trećoj dionici kada je Bruks poslije jednog zakucavanja krenuo da se prsi ispred Grina.

Nije došlo do tuče, ali je bilo bizarno gledati dva "provokatora" koji traže isključenje za "onog drugoga". Na kraju, Bruks može da bude zadovoljniji pošto je njegova ekipa deklasirala šampiona 131:110, i to bez najboljeg igrača Dža Moranta.


"Uopšte ne volim Drejmonda Grina i uopšte ne volim Golden Stejt. Ne volim ništa što ima veze sa njima. Drejmond puno priča i izvlači se. Njegova igra je kul - i to samo kod Golden Stejta - da ga stavite u bilo koji drugi tim da igra, ne biste znali ko je Grin. Igra sa srcem, igra žestoko, zna šta treba da radi u odbrani. Zato ga tamo i vole", rekao je Bruks uoči utakmice da bi mu Grin odgovorio da mu je jasno da ne voli Golden Stejt "kad ih stalno pobjeđuje".

"Bio si klinac u školi i gledao si nas kako osvajamo titule, trebalo bi da si srećan što si tome svjedočio, ti si fan", kazao je Grin koji je nastavio da proziva cijeli tim Memfisa nazvavši ih "klovnovima".

Inače, najbolji pojedinac na utakmici bio je Stef Kari sa 29 poena, međutim to nije bilo dovoljno da bi Voriorsi pružili bilo kakav otpor Memfisu, drugom timu Zapada. Imali su veliki broj raspoloženih igrača, tako da je Džouns imao 22 poena, a po 21 su dodali Bejn i Džekson. Što se tiče "pričalica", Grin je imao 16 poena, pet skokova i sedam asistencija, dok je Brukls susret završio sa 14 poena, četiri skoka i šest asistencija.

NBA REZULTATI

Detroit - Šarlot 103:113
Indijana - Hjuston 134:125
Orlando - Juta 124:131
Memfis - Golden Stejt 131:110
Milvoki - Bruklin 118:113
Sakramento - Njujork 122:117

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC