• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jasikevičijus napravio skandal, Barselona saznala: Raspustio ekipu, pa otišao u provod - a rezultati katastrofalni!

Autor Dragan Šutvić

Litvanski trener raspustio ekipu nakon poraza, otišao u provod, pa izgubio i naredni meč u Evroligi.

 šarunas jasikevičijus u noćnom provodu  Izvor: BasketNews/printscreen

Košarkaši Barselone poraženi su u utorak uveče od Olimpijakosa na gostovanju u Pireju u okviru 27. kola Evrolige, a samo nekoliko sati kasnije u noćnom provodu uhvaćen je Šarunas Jasikevičijus. Iako je mnogo češći slučaj da igrači nakon meča odu u izlazak, ovog puta je litvanski trener primijećen kako se zabavlja iako je njegov tim izgubio meč zbog kojeg je doputovao u Grčku.

Takva situacija izazvala je mnogo komentara na dsruštvenim mrežama, a ni u Barseloni nisu previše srećni zbog ovoga. Kako prenose specijalizovani evropski sajtovi klub je obavijestio Litvanca da nije zadovoljan njegovim ponašanjem na snimku koji kruži internetom, a na kojem se vidi kako se Šarunas opušta u društvu svoje supruge. Ovdje pogledajte snimak o kojem priča internet.

Dodatan razlog za nezadovoljstvo u klubu je situacija koju je sam trener napravio tokom prethodne nedjelje, odnosno u duplom kolu Evrolige. Nakon poraza u utorak Šarunas Jasikevičijus je raspustio tim i dao im slobodan dan u Atini, da bi tek u četvrtak krenuli za Istanbul gdje ih je čekao Fenerbahče. Košarkaši španskog tima poraženi su i na tom susretu, pa mnogi dovode u pitanje da li je litvanskom stručnjaku bitnije bilo da se zabavi ili da upisuje pobjede u samom finišu ligaškog dela sezone.

Nakon dva poraza koje su doživjeli u razmaku od nekoliko dana, Španci mogu da budu nezadovoljni. Barselona je sada trećeplasirani tim Evrolige uz skor 18-10, koliko ima i Monako na četvrtoj poziciji. Ispred su Olimpijakos i Real Madrid, a za mjesto u samom vrhu mogao bi da se umiješa Fenerbahče u kojem nastupaju Marko Gudurić i Nemanja Bjelica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC