• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksa Avramović poslije pobjede u vječitom derbiju: Zaustavili smo Kampaca, znali smo šta derbi donosi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksa Avramović je poslije pobjede protiv Crvene zvezde razgovarao sa novinarima.

 Aleksa Avramović o vječitom derbiju Izvor: MN PRESS

Partizan je u derbiju ABA lige pobijedio Crvenu zvezdu (92:81) i preuzeo prvo mjesto na tabeli u regionalnom takmičenju. Uspio je da odigra dva različita poluvremena i da poslije užasnog prvog u drugom bude skoro savršen za veliki preokret. Sada drži sve u svojim rukama i ako ne kiksne u preostalih pet mečeva imaće prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Poslije meča je Aleksa Avramović stao pred novinare i pričao o dešavanjima sa terena, preokretu svog tima, ali i situaciji po završetku susreta.

"Bila je prisutna nervoza kod nas u prvom poluvremenu, nije nas služio ni šut. Na pet minuta prije kraja prvog dijela podigli smo nivo odbrane. Dizali smo se kroz treću i četvrtu dionicu, pojačali agresivnost. Svi su dali doprinost, Madar, Lesor i Egzum su odradili fenomenalan posao, moram to da kažem, jer je stvarno bilo tako", počeo je Avramović.

Zna srpski plejmejker i šta je bio važan detalj za preokret.

"Zaustavili smo Kampaca, nije dao nijedan koš u drugom poluvremenu. On je bio pokretačka snaga Zvezde kada su napravili tu razliku. Zbili smo redove, znali smo šta ovaj meč donosi i koliko je pobjeda bila potrebna."

Nema mnogo vremena za slavlje.

"Ovaj meč je već prošlost, mnogo je naporno, nije lako igrati na dva fronta, mnogo ima utakmica. U martu sad, kao da je svaki dan nova utakmica, neko ludilo non-stop. Sad nas čeka Efes, njima takođe gori pod nogama u borbi za Top 8, imali su dva poraza u Evroligi i biće maksimalno motivisani. Igraju u utorak protiv Reala tu zaostalu utakmicu, biće umorniji u četvrtak."

Na kraju je upitan i da prokomentariše sukob Matijasa Lesora i Filipa Petruševa po završetku meča. "Ne znam šta se dogodilo, nisam vidio, radovao sam se sa navijačima i proslavljao pobjedu. Nisam obratio pažnju, nemam pojma zaista", zaključio je Avramović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC