• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGRAČ PARTIZANA NE SMIJE TAKO DA REAGUJE! Saopštenje crno-bijelih o Matijasu Lesoru

Autor Haris Krhalić

Partizan se oglasio o Matijasu Lesoru nakon što je udarao košarkaša Zvezde Filipa Petruševa na derbiju.

 Saopštenje Partizana o ponašanju Lesora Izvor: MN PRESS

Dan poslije pobjede Partizana protiv Zvezde, oba kluba objavila su saopštenja. Najprije se oštro oglaslia Crvena zvezda, a onda se oglasio i KK Partizan. Crno-bijeli su naveli da je Matijas Lesor prenaglio i neprimjereno reagovao u situaciji u kojoj je udario košarkaša Zvezde Filipa Petruševa i najavili da će sprovesti proceduru u skladu sa internim disciplinskim pravilnicima.

Takođe, crno-bijeli su rekli da se to što se dogodilo između Lesora i Petruševa dešava i apelovali su na javnost da "ipak pokaže određeno razumijevanje za uzavrele strasti na sportskom terenu". Pročitajte saopštenje koje prenosimo u cjelosti i u kojem je osuđeno uvredljivo skandiranje sa tribina i ubacivanje predmeta u teren, zbog čega je u nekoliko navrata reagovao i zvanični spiker.

"Dan nakon velikog preokreta i pobede protiv Crvene zvezde u punoj Štark areni, čime je naš klub ostao sam na prvom mestu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet želi da javno istakne nekoliko važnih stvari:

- Vjerna podrška navijača je ponos Kluba i ona nedvosmisleno čini Partizan jedinstvenim u svijetu. Ipak, sinoć su se u Štark areni vidjele i čule stvari kojima nije mjesto na sportskim borilištima. Ružne riječi i ubacivanje predmeta u teren nisu nešto za šta se Partizan Mozzart Bet zalaže i Klub će sigurno sprovesti istragu da utvrdi ko je šta ubacivao na parket.

- Incident koji se dogodio na kraju utakmice između Matijasa Lesora i Filipa Petruševa jeste nešto što se na sportskim borilištima dešava, ali smatramo da je reakcija našeg igrača neprimjerena i prenagljena. Bez obzira na to šta je dolazilo sa druge strane, igrač Partizana ne smije da reaguje na taj način i Klub će u skladu sa internim disciplinskim pravilnicima koje su svi igrači potpisali sprovesti sa Matijasom propisanu proceduru. Svakako, Partizan Mozzart Bet će učiniti sve da njegovi igrači više nikada ne učestvuju u incidentima i bez obzira da li su isprovocirani ili ne, uvijek budu primjer sportskog i viteškog ponašanja.

- KK Partizan Mozzart Bet apeluje na javnost da ipak pokaže određeno razumijevanje za uzavrele strasti na sportskom terenu. Kao Klub, razumijemo želju kod Lesora, Petruševa i nekolicine drugih momaka kod koji su sinoć sijevale iskre, ali želimo da u budućnosti sve ostane u okvirima fer-pleja, kako fizičkog tako i verbalnog.

- Vjerujemo da je puna dvorana i rekord ABA lige samo uvod u još spektakularnih utakmica ove sezone. Učinimo svi zajedno da to budu predstave za primjer", poruka je iz Partizana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC