• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UDARIO PETRUŠEVA, PA UZEO MEGAFON: Lesor vodio navijanje poslije derbija, igrači Partizana imali posebne majice! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kako je izgledalo slavlje igrača Partizana poslije pobjede u "vječitom" derbiju.

 Matijas Lesor pobjedu u vječitom derbiju slavio s Grobarima Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Francuski centar Matijas Lesor bio je najefikasniji igrač derbija Partizana i Crvene zvezde u 21. kolu ABA lige i sa 27 poena pomogao je da crno-bijeli dođu do vrlo važnog trijumfa poslije preokreta, ali je pažnju privukao i zbog nesportskog poteza po završetku utakmice. Lesor je na centru igrališta dva puta udario Filipa Petruševa, za šta se trener Željko Obradović izvinio igraču Zvezde, da bi potom otrčao sa terena.

Ispostaviće se, pravo na tribine! Matijas Lesor je odlučio da pobjedu odmah proslavi sa Grobarima, tako da je ubrzo poslije derbija sjedio na šipki sa navijačima i uživao u velikoj pobjedi crno-bijelih.

Na meču na kome je oboren rekord ABA lige po broju gledalaca, na kraju je Matijas Lesor bio i najglasniji pošto je uzeo megafon i poveo navijačke pjesme, da bi mu se nedugo potom pridružili i ostali saigrači. Uživjeli su se i Kevin Panter, Aleksa Avramović i jedan od junaka Jam Madar, tako da je nastala fešta u kojoj su crno-bijeli proslavili drugu pobjedu nad "vječitim" rivalom ove sezone kojom su praktično obezbijedili prvo mjesto u regularnom dijelu ABA lige.

"Dobili smo utakmicu, a tim je pokazao karakter. Svi su doprinijeli, borili su se kao ludi. Ponosan sam na svoj tim i na naše navijače. Pogurali su nas kao što niko drugi ne bi mogao", kazao je Matijas Lesor nakon utakmice.

Interesantno, igrači Partizana su svi redom imali i posebne majice na kojima je napisana dobro poznata poruka "Igrajmo taj tango smrti". Pogledajte fotografije slavlja:

Osim igrača, najveću pažnju na derbiju privukla je i srpska pjevačica Teodora Džehverović za koju se spekulisalo da je došla da gleda Luku Vildozu, međutim ona je došla sa drugaricama kako bi navijala za Partizan:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC