• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosto je nevjerovatno, njima je naš meč bitniji od Reala! Željko Obradović o šampionu Evrope: Čuli ste Atamana...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan odlazi na gostovanje šampionu Evrope, a trener crno-bijelih Željko Obradović najavio je taj meč na otvaranju klupske prodavnice.

 Željko Obradović o Efesu Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Dan poslije pobjede u "vječitom" derbiju, trener Partizana Željko Obradović bio je sa svojim igračima na otvaranju Partizanove klupske prodavnice ispred Štark arene i tamo je govorio o predstojećem meču crno-bijelih, protiv Efesa u Istanbulu (četvrtak, 18.30). "Oni imaju večeras utakmicu zaostalu protiv Reala. Važno je da su se povrijeđeni vratili, Vasa Micić i Larkin, apsolutno su najvažniji igrači tog tima. Oporavio se i Boboa i igraće u kompletnom sastavu i uvijek je dobro imati za protivnika jednu tako stvarnu ekipu, koja je bila prvak Evrope dvije godine", rekao je Obradović novinarima.

Trener Partizana rekao je da je iznenađujuće to što se Efes, kao branilac dvostruke titule, u ovoj fazi sezone nalazi u borbi za plasman u plej-of i da je rival crno-bijelih za mjesto u Top 8. "Oni su u situaciji u kojoj se nalaze i u kojoj smo mi i prosto je nevjerovatno, ali dešavale su se povrede i moramo da se spremimo najbolje moguće i da igramo normalnu utakmicu. Biće motivisani, vidjeli smo izjavu Atamana da je za njih ta utakmica ključna, čak i važnija od ove sa Realom, tako da mislim da će i njihov način pripreme za ovu utakmicu biti upravo u tom smislu, da će željeti da odigraju najbolje moguće protiv nas".

Koliko će pobjeda u derbiju protiv Zvezde pomoći crno-bijelima kada je u pitanju samopouzdanje? "Svaka pobjeda donosi samopouzdanje. Mnogo je utakmica ove godine. Način kako smo počeli i kako smo završili utakmicu doprinosi da igrači vjeruju i pričali smo o tome. Zaboravljamo šta je bilo i idemo dalje, okrećemo se narednim utakmicama", rekao je Obradović.

Partizanova utakmica protiv Budućnosti, prvobitno zakazana za nedjelju uveče, odložena je za april. Crno-bijeli će slobodne dane iskoristiti za odmor pred napornu seriju.

 "Probaćemo da osvježimo ekipu, igrači će poslije utakmice u Istanbulu dobiti slobodno, daću im vikend i vjerujem da će to dobro da im dođe i znači nam što ćemo u petak igrati protiv Olimpijakosa, ne pamtim da smo imali četiri dana za trening, ali poslije toga nas čeka pakleni program. Treba iskoristiti prvi vikend da se osvježimo, a poslije toga da treniramo najbolje moguće".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC