• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mamili" ga u Partizan - Monako ga kaznio jer se napio!

Autor Dragan Šutvić

Majk Džejms je suspendovan u Monaku jer se napio sa bivšim saigračem Dvejnom Bejkonom iz Panatinaikosa, a ne jer se svađao sa srpskim trenerom na tajm-autu.

 monako kaznio džejmsa jer se napio  Izvor: MN PRESS

Majk Džejms je bez ikakve dileme jedan od najboljih igrača Evrolige, međutim zbog "bubica" ga ne bi baš svaki trener poželio u svom timu. Mnogo puta je Saša Obradović morao da "proguta žabu" i da istrpi Džejmsa kako bi ludom partijom ostavio Monako u životu, ali postavljalo se pitanje kada će napraviti problem srpskom treneru, odnosno kada će klub iz Kneževine prestati da ga toleriše.

I zvanično više nema tolerisanja pošto je Monako suspendovao Majka Džejmsa, ali ne zbog toga što je bio drzak prema Saši Obradoviću u porazu protiv Barselone, nego je Amerikanac napravio incident nakon što je njegova ekipa ostvarila pobjedu nad Panatinaikosom 8. marta.

Najtiražniji francuski sportski list "L'Ekip" piše da se sve desilo nakon utakmice kada se Majk Džejms napio sa Dvejnom Bejkonom. Sadašnji igrač Panatinaikosa je dobar prijatelj Majka Džejmsa i već su bili saigrači, tako da su se poslije meča Evrolige opustili i popili previše, što su primijetili u Kneževini tako da su odlučili da pokrenu disciplinski postupak protiv svog najbolje plaćenog košarkaša.

Za sada se ne zna koliko dugo će Monako biti bez Majka Džejmsa, ali je sigurno da će propustiti meč sa Virtusom ove nedjelje. Pitanje je i kako će reagovati na kaznu kluba, pošto zbog njegove naravi ne bi bilo iznenađenje ni da čak zatraži raskid ugovora.

Podsjetimo, Majk Džejms je i ove sezone najbolji igrač Monaka, ali i jedan od najboljih u Evroligi. Prosječno bilježi 16,8 poena, 4,7 asistencija i 3,5 skokova, međutim postoje stvari zbog kojih ga sada najveći klubovi izbjegavaju. 

U Evroligi je igrao za CSKA, Armani, Panatinaikos i Paskoniju, dok je u NBA bio član Finiksa, Nju Orleansa i Bruklina, pa su ga nedavno i navijači Partizana "mamili" u Beograd.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC