• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Partizana U KLINČU SA NAVIJAČEM: Naneli upao u sukob, pa morao da opsuje na Tviteru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sukob košarkaša Partizana i jednog navijača nastao je sasvim slučajno, zbog nesporazuma u komunikaciji.

 Džejms Naneli posvađao se sa navijačem Partizana na Tviteru Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su velikom pobjedom nad Crvenom zvezdom nakon preokreta pred svojim navijačima stigli do dobre pozicije pred završetak sezone u ABA ligi. Takođe, crno-bijeli su u dobrom položaju i u Evroligi, ali potez Džejmsa Nanelija mnogima se nije svidio. Iskusni košarkaš, koji od ove sezone nosi dres srpskog tima, posvađao se sa jednim navijačem na Tviteru!

Iako na početku nije djelovalo tako, jedan tvit košarkaša izazvao je revolt ogorčenog navijača Partizana. Njih dvojica su se sukobili oko toga kome Partizan više znači, pošto je navijač nabrajao gdje je sve putovao da bi crno-bijele gledao ove sezone, a Naneli je na kraju konverzacije čak i opsovao kako bi završio prepirku. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Opušteno i biti svoj", napisao je Naneli na početku, a zatim dobio poruku "Da, možda je za tebe ovo samo posao, ali nama je Partizan sve".

Naneliju nije bilo jasno šta se desilo, počeo je da piše o svojoj strasti, a zatim rekao navijaču da manje priča. To se nije desilo, pa je Naneli dobio lekciju iz geografije nakon koje opsovao, odnosno zapisao skraćenicu koja označava psovku.

Tokom rasprave koja se vodila na Tviteru navijač Partizana je Džejmsu Naneliju objasnio da je ove sezone putovao u Berlin, Minhen, Milano i Bolonju, a da će do kraja sezone gledati crno-bijele u Monaku i Kaunasu, gdje se igra F4 ove sezone. Uz to, naveo je i da mu nije potrebno poštovanje od košarkaša jer Partizan prati iz strasti!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC