• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Toronta nahvalili Jokića: "Ma, ne mogu ovo da gledam!

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić nije mogao sam da pobijedi Toronto, a koliko ga poštuju protivnici govore i riječi košarkaša Reptorsa.

 Košarkaši Toronta nahvalili Jokića Izvor: Twitter/katywinge/printscreen /Printscreen/Twitter/Faizal Khamisa

Denver je u krizi, doživio je četvrti uzastopni poraz u NBA ligi, Toronto je slavoi na domaćem terenu (125:110). Nikola Jokić dao je sve od sebe, bio je blizu tripl-dabl učinka (28, 8sk, 7as), ali to nije bilo dovoljno. Zakazali su ostali, prvenstveno Džamal Marej koji je imao užasno šutersko veče (14 poena, 4/10 za dva, 1/8 za tri). A, koliko ga protivnici poštuju govore i riječi košarkaša Reptorsa po završetku meča.

Novinari su na konferenciji za medije razgovarali sa Fredom Van Vlitom (36p, 7as) i O Dži Anuobijem (24, 3as, 3sk) i jedan i drugi konstatovali su da su odigrali dobru odbranu na Srbinu. Sve dok nisu pogledali statistiku. Čuvao ga je baš Anuobi. "Kada imate momka koji može da čuva najbolje igrače, znate da će otežati život. Ne volim da gledam Jokićevu statistiku, misliš da si ga dobro čuvao i da si odigrao dobar meč defanzivno i onda pogledaš da je imao 10 od 13 šut iz igre i da je bio blizu tripl-dabla. Smatram da ga je O Dži sjajno čuvao, ali eto, toliko je Nikola dobar igrač", sa osmijehom je rekao Van Vlit.

O srpskom centru pričao je i jedan od junaka Toronta. "Teško je stvarno čuvati Jokića, mnogo igra na niskom postu, ima sjajne vještine, morate da budet fokusirani, da komunicirate sa saigračima i da budete spremni u svakom momentu. Mnogo je snažan", izgovorio je Anuobi.

U tom momentu su ga mediji pitali i da li prati statistiku igrača koje čuva i u tom momentu je baš pogledao papir ispred sebe. "Da, radim to često, volim da gledam statistiku. Evo, gledam sad i uprkos svemu što sam uradio u odbrani Nikola je imao sjajno veče. Nevjerovatan je igrač, baš ga je teško braniti", zaključio je Anuobi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC