• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokića su razapeli zbog ovog poteza! Ima otvoren put ka košu, a dodaje - "Igra za statistiku!" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte i sami i procijenite da li je Nikola Jokić igrao samo za statistiku - ili je jednostavno igrao kao i na svakoj utakmici gdje želi da uključi saigrače.

 nikolu jokića napadaju zbog asistencije Izvor: Twitter/MoDakhil_NBA/Screenshot

Denver igra vrlo loše u posljednje vrijeme i prethodne noći su izgubili četvrtu utakmicu zaredom, a nije nikakvo iznenađenje što je to osnov da se "udari" na Nikolu Jokića. Jasno da je Srbin najveći kandidat da, treću godinu uzastopno, dobije MVP priznanje, pa se tako često potencira šta "ne valja" u njegovoj igri. Kada se više ne priča o tome da ne blista u odbrani, sada se kod Jokića najviše govori o tome da "igra za statistiku".

Narativ koji se provlači u javnosti plasirao je Kendrik Perkins, a iako su ga mnoge košarkaške legende napale i poručile mu da izmišlja, dovoljno je zaživjelo među navijačima tako da je svaki potez Nikole Jokića pod lupom. Tako je bilo i prethodne noći kada je njegov tim bio u zaostatku protiv Toronta.

Jokić je meč završio sa 28 poena, osam skokova i sedam asistencija, odnosno ovoga puta nije imao ni dabl-dabl, a ni tripl-dabl učinak po kome je uveliko poznat, tako da su navijači tražili "razlog" da je namjerno pumpao statistiku u trenutku dok njegovu ekipu nije išlo. Tako je izdvojen jedan potez iz polovine posljednje dionice kada je Jokić imao otvoren put ka košu, ali je umjesto toga dodao saigraču - koji je promašio.

Iako svi znamo da Jokić nikada nije bio "skorer", nego je centar u telu plejmejkera, to je bio dovoljan povod da se diskusija o tome da "igra samo za statistiku" ponovo povede.

Pogledajte i sami "spornu situaciju" i procijenite da li je Nikola Jokić toliko silno želio tripl-dabl ili je samo igrao košarku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC