• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Denver je u problemu - ni Jokić NE MOŽE da pomogne: Kriza pogodila Nagetse, ugroženo PRVO mjesto?!

Autor Dragan Šutvić

Još jedna loša noć za tim iz Kolorada koji nedjelju dana ne zna za pobjedu.

 denver izgubio od toronta  Izvor: Profimedia

Bliži se plej-of NBA lige, a košarkaši Denvera trenutno se nalaze u katastrofalnoj formi. Iako je tokom većeg dijela sezone sve funkcionisalo za Nikolu Jokića i njegove saigrače, poraz od Toronta (125:110) još jednom je pokazao da su Nagetsi ranjivi! Ovo bi mogao da bude putokaz za njihove rivale u doigravanju, pošto Denver ima već četiri poraza u nizu u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Nije pomogla ni još jedna dobra partija Nikole Jokića koji je susret završio sa 28 poena, osam skokova i sedam asistencija. Kao i prethodnih dana, srpskom centru izostala je prava pomoć saigrača - prije svega Džamala Mareja koji je ubacio 14 poena uz katastrofalne procente šuta. Kanadski bek koji treba da bude druga zvijezda tima imao je loše veče sa 5/18 iz igre, odnosno tek 1/8 za tri poena! Kada je tako, Nikola ne može mnogo da uradi protiv kvalitetnog tima kakav je Toronto.

Kanađani su već u prvoj dionici ubacili 49 poena Denveru i stekli opipljivu prednost, koju su sačuvali do posljednje četvrtine. I nju su riješili u svoju korist, pa je tim iz Kolarada upisao četvrti neuspjeh u nizu i tako doveo u pitanje prvo mjesto Zapadne konferencije. Denver sada ima samo tri poraza manje od Memfisa, koji im je najbliži pratilac.

Podsjećamo, u ovom crnom nizu Denver je upisivao poraze od Čikago Bulsa, San Antonio Sparsa, Bruklin Netsa i na kraju Toronta. Upravo je tim iz Kanade i posljednja ekipa koju su Nagetsi savladali, ali je to bilo 7. marta, prije više od nedjelju dana.

Rezultati u NBA tokom noći između utorka i srijede:

  • Šarlot - Klivlend 104:120
  • Vašington - Detroit 117:97
  • Toronto - Denver 125:110
  • Nju Orleans - Los Anđeles Lejkers 108:123
  • Oklahoma - Bruklin 121:107
  • San Antonio - Orlando 132:114
  • Finiks - Milvoki 104:116
  • Portland - Njujork 107:123

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Analiticar

Nisam gledao sinocnu utakmicu, ali kada se pogleda na statistiku odmah je jasno ko je najveci krivac. Dzamal Marej je ponovo sutirao katasrofalno, i to 5 od 18 iz igre, sto znaci svega 27% uspesnosti. Od toga trojke su mu bile 1 ubacena od 8 pokusaja, ili ti samo 12%. To nije samo jedna njegova losa utakmica vec lik sutira konstantno lose poslednjih nekoliko utakmica. Osim toga uopste ne igra odbranu (sto se doduse moze zameriti vecini igraca u Denveru), tako da bi ironicno Marej vise pomogao svojoj ekipi ukoliko bi bio povredjen i sedeo na klupi. Ne razumem kako takve igrace ne grize savest, kada vec vide da ih ne ide sut, zasto onda toliko forsiraju i zasto ne prepuste vise lopti u napadu drugim saigracima. Sto se tice startera Jokic je naravno bio standardno dobar, a relativno dobri su bili Gordon i Porter (barem napadacki). KCP je ubacio svega 3 poena za 30 minuta u igri sto je zaista premalo za jednog startera.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC