• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić promašio šut za POBJEDU! Preko dvojice, u padu, za čudo - ali ovog puta nije ušla!

Autor Dragan Šutvić

Srpski NBA as ponovo ostvario tripl-dabl, ali je njegov Denver izgubio od Bruklina.

 nikola jokić promašio šut za pobjedu  Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Denver nisu uspjeli da naprave čudesan preokret! Srbin je promašio težak šut tri sekunde prije kraja, za vođstvo i vjerovatno pobjedu Nagetsa. Šut preko dvojice igrača stao je na obruču, a na semaforu je ostao ispisan rezultat 121:120 za Bruklin Netse. Potom je jedan pogodak sa linije penala bio dovoljan da Mikal Bridžis "zatvori" utakmicu i postavi konačnih 122:120 za Netse.

Gosti su se tako izvukli iz veoma komplikovane situacije, jer su u posljednjih pet minuta ispustili dvocifreno vođstvo i umalo i pobjedu. Ipak, nanijeli su Denveru 22. poraz ove sezone (uz 46 pobjeda), a domaćinu nije pomogla ni fenomenalna partija Nikole Jokića, koji je završio meč sa još jednim tripl-dabl učinkom, od 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija.

Denver je pet minuta i 17 sekundi prije kraja gubio 105:116, a su prezimenjaci Kristijan i Brus Braun pomogli Jokiću i zajedno sa njim potpuno vratili Nagetse u igru. Poslije koša srpskog asa na 2:46 do kraja bio je samo poen razlike (115:116), ali Denver nije uspio da preokrene - iako je imao šansu.

Brus Braun promašio je trojku za vođstvo (pri rezultatu 119:121) na minut i osam sekundi do kraja, Jokić potom nije uspio da izjednači jer je promašio jedno od dva slobodna bacanja (za 120:121), a drama je dostigla vrhunac 23 sekunde prije kraja.

Trener Denvera Majkl Meloun zatražio je tada "čelendž" i tražio od sudija da prekršaj njegovog tima preinače u faul u napadu i uspio je u tome! Lopta je pripala Denveru, a dotad najbolji igrač Bruklina Spenser Dinvidi umalo je postao tragičar.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC