• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIŠKO REAGOVAO ZBOG PETRUŠEVA I LESORA: Poznati agent se oglasio

Autor Haris Krhalić

Filip Petrušev išao je u policiju poslije sukoba sa Matijasom Lesorom, a tim povodom javio se njegov agent Miško Ražnatović.

 Ražnatović o Petruševu i Lesoru Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć /MN Press

Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu u derbiju ABA lige, a po završetku tog meča došlo je do potpunog haosa. Matijas Lesor udario je Filipa Petruševa na parketu i nastala je havarija. Posle toga usledila je serija saopštenja od strane oba kluba, a košarkaš crveno-bijelih išao je u policiju i dao je izjavu tim povodom.

Poslije svih tih dešavanja oglasio se i menadžer Filipa Petruševa, poznati agent Miško Ražnatović. "Moramo da objasnimo da Petrušev nije imao nikakvu namjeru da razgovara sa policijom ili medijima niti je započeo bilo kakav proces u vezi same utakmice. Pozvan je od strane policije i dao je izjavu kao svjedok i uradio je to samo zato što je imao obavezu da to učini", napisao je Ražnatović na Tviteru.

Petrušev je ranije danas bio u MUP-u i tom prilikom dao je izjavu povodom dešavanja na utakmici u "Areni", a o tome su se oglasili i sa Malog Kalemegdana i imali su slično saopštenje kao i poznati agent. "Filip je imao obavezu da ode u MUP, nije to učinio samoinicijativno. Dao je izjavu i poslije toga će biti odlučeno šta će se raditi i kome će biti proslijeđeno, išao je i dao izjavu poslije utakmice u kojoj je napadnut", poručili su iz Zvezde. 

Ovako je izgledao Filipov odlazak u policiju:

Pogledajte i kako je izgledao sukob na terenu tokom derbija:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC