• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dabl-dabl Nikole Vučevića i 50 poena Stefa Karija nedovoljni za Čikago i Golden Stejt

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čak ni U NBA glavne zvijezde timova ne mogu same da upišu pobjede, potrebna im je podrška sa klupe!

 Stef Kari dao 50 poena Izvor: Profimedia

Nikola Vučević je po običaju upisao dabl-dabl u NBA, ali po običaju Čikago Bulsi nisu došli do pobjede! Pobijedila ih je u neizvjesnom meču ekipa Sakramenta 117:114. Nekadašnji košarkaš Budućnosti je ubacio 20 poena i imao je 14 skokova, a najefikasniji u njegovoj ekipi Demar Derouzan je dao 33. Kod Sakramenta je ipak 32 poena Dearona Foksa bilo dovoljno za trijumf. 

Nije bilo dovoljno ni čak 50 poena Stefa Karija za Golden Stejt u meču sa Klipersima, jer je tim iz Los Anđelesa na kraju tijumfovao sa 134:126. Kavaj Lenard je dao 30 poena uz 8 skokova i 5 asistencija, dok je "srpski zet" Pol Džordž mao 24 poena i  asistencija. U dramatičnom meču Dalas je uspio da poslije produžetka savlada San Antonio 137:128, pošto je u regularnom dijelu bilo 121:121. Uspjeli su Mavsi da dobiju derbi Teksasa i bez svoje dvije prve violine Kajrija Irvinga i Luke Dončića, a sada su glavnu riječ vodili centri pošto je Kristijan Vud imao 28 poena i 13 skokova, a Dvajt Pauel 22 poena i 8 skokova. 

Klivlend je još jednom ove sezone uspio da dokaže da može da dobije svakoga pa su tako srušili Filadelfiju 118:109 iako su Džoel Embid sa 36 poena i 18 skokova i Džejms Harden sa 28 poena, 12 asistencija i 6 skokova bili sjajni.  Sa druge strane je bilo više raspoloženih, a najboji su bili Karis Levert sa 24 i Donovan Mičel sa 21 poenom. 

Majami Hit je opet igrao bez Nikole Jovića, ali Memfis nije mogao da nadonkadi odsustvo suspendovanog Dža Moranta. Pobijedio je tim sa Floride 138:119 uz 26 poena Adebaja i 24 Tajlera Hiroa. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC