• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov san postaje stvarnost - zakoračio je u TOP 8! Crno-bijeli gaze ka cilju, neka se spreme Real Madrid i Barsa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Samo čudo izbacuje Partizan iz Top 8!

 Partizan u Top 8 Evrolige kalkulacije Izvor: MN PRESS

Partizan je razbio Olimpijakos, lidera Evrolige i napravio ogroman korak ka plasmanu u Top 8 Evrolige. Na četiri utakmice do kraja ligaškog dijela, tim Željka Obradovića ima skor 17-13 i potpunu kontrolu situacije. Dok se bliži plej-of, postaje sve jasnije da će Partizan u njemu igrati i postaje sve manje bitno to što će sljedeće nedjelje u Štark arenu doći Barselona u utorak i Real Madrid u petak. S obzirom na moć crno-bijelih, sada bi španski velikani trebalo da razmišljaju o "Žocovoj" ekipi, a ne ona o njima!

Sjajno su se preklopili crno-bijelima i večerašnji rezultati, jer su i Real i Monako rutinski slavili protiv Virtusa i Valensije, čime su dodatno onemogućili čudo u završnici. A već se može reći da bi bilo upravo to, čudo, da se Partizan ne kvalifikuje u plej-of - i zbog tabele i zbog svojih fenomenalnih igara u Evroligi.

U ovom trenutku je Žalgiris prvi tim ispod "crte" sa skorom 15-15 i sa lošijim međusobnim skorom u odnosu na Partizan. Ispod njega je Valensija sa 14-16, koja ima bolji skor u odnosu na Partizan, ali i čak tri pobjede manje. Ispod Španaca je Anadolu Efes, sa takođe učinkom 14-16. A trener aktuelnog prvaka Evrolige Ergin Ataman se već javno predao...

U ovim trenucima Armani vodi ubjedljivo protiv Bajerna i u slučaju pobjede takođe će imati skor 14-16 i djeluje da ni o njemu Partizan ne bi trebalo da previše razmišlja. Crno-bijeli nemaju potrebu da gledaju bilo koga, jer su u najvažnijoj fazi sezone dostigli sjajnu formu i pokazali da su ove sezone spremni za plej-of, a po svemu sudeći - i za nešto više!

Ukoliko Partizan i sljedeće nedjelje odigra na istom nivou, u posljednja dva kola će igrati za što bolji plasman pred početak plej.ofa. U tim mečevima crno-bijeli igraće protiv Monaka u gostima i Panatinaikosa kod kuće.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC