• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udario Lebrona, pa opsovao! Nikola Vučević potpuno izgubio živce, sudije ga odmah isključile!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Vučević isključen je prije poluvremena zbog burne reakcije nakon prekršaja na Lebronu Džejmsu

 Nikola Vučević i Lebron Džejms opsovao pa isključen  Izvor: Twitter/TheHoopCentral

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević isključen je sa utakmice Los Anđeles Lejkers - Čikago Buls nakon prekršaja na Lebronu Džejmsu u drugoj četvrtini. U tom trenutku njegovi bulsi su vodili 61:47 i kontrolisali rezultat, a Lebron je kraj Nikole ušao u reket i dobio udarac. Da li je taj udarac bio toliko jak kao što je Džejms predstavio i da li se Vučević sa pravom naljutio i čak opsovao sudiju uz "Mrš, je**m ti majku", pogledajte na snimku:

Lebron Džejms vratio se u ovoj utakmici poslije duge pauze, tokom koje je propustio čak 13 utakmica, zbog povrede tetive u desnom stopalu, pa je donekle i očekivano da sudije dodatno vode računa o grubostima na jednoj od najvećih zvijezda lige. On je ušao u igru poslije šest i po minuta utakmice i to je bio njegov tek drugi meč koji je počeo kao rezerva u čitavoj karijeri, a odigrao je 1.414 utakmica!

Prošli put Lebron nije bio starter prije više od 15 godina, u decembru 2007, kada je nastupajući za Klivlend Kavalirse ustupio mjesto Andersonu Varežau, koji je tada bio u svađi sa klubom. Brazilac je u tom periodu dobijao i zvižduke sa tribina i da bi oni bili izbjegnuti, Lebron je pristao da sjedne na klupu. Ovog puta ipak je razlog njegovo zdravstveno stanje, ali i potreba Lejkersa da se "kralj" vrati u završnici sezone. U njegovom odsustvu Lejkersi su ostvarili skor 8-5, a ni sa njim ipak nisu uspjeli da izbjegnu poraz od Čikaga - i to ubjedljiv.

I bez Nikole Vučevića, Bulsi su pobijedili 104:86, a ekipu je predvodio plejmejker Čikaga Zek Lavin sa 27 poena. Bulsi su u grčevitoj borbi za plasman u plej-in, jer imaju skor 35-38 i ova pobjeda će im mnogo značiti u toj borbi. Pogledajte tabelu NBA lige:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC