• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni Gasol plakao i pričao o Kobiju, pa pecnuo "Kralja": Lebron nije došao? Nisam ni primijetio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pau Gasol je doživio da mu Lejkersi povuku dres iz upotrebe, a nakon emotivne ceremonije, govora i podsjećanja na Kobija Brajanta sada je pričao o Lebronu Džejmsu i budućnosti košarke.

 Pao Gasol govorio o Kobiju i prozvao Lebrona Džejmsa Izvor: Profimedia

Pau Gasol je nedavno doživio najveću moguću počast u NBA pošto su mu Los Anđeles Lejkersi povukli dres iz upotrebe. Njegova 16-ica je tako otišla pod svodove zajedno sa osmicom i 24-om Kobija Brajanta, a na toj ceremoniji smo vidjeli sam košarkaški krem. Ipak, jednog čovjeka nije bilo!

Iako je njegov tim igrao utakmicu sa Memfisom Lebron se nije pojavio da ispoštuje špansku legendu, a Gasol to nije ni primijetio.Lebron je tada počeo svoje odsustvo zbog povrede koje traje i sada i zbog koga su Lejkersi u velikom problemu, ali Špancu nije zasmetalo što najefikasniji igrač u istoriji NBA nije imao nameru da se pojavi.  

"Nisam ni znao da Lebron ne dolazi, nisam to primijetio. To mi uopšte nije bitno", kratko je prokomentarisao tu situaciju Gasol u nedavnom intervjuu. 

Govorio je Gasol o mnogim temama, a istakao je da sada u NBA ligi skoro da i nema odbrane i da mu se to ne sviđa. Išao je čak dotle da je rekao da se na ovaj način gubi suština košarke. 

"Odbrana je nestala. Ne sviđa mi se što je suština košarke izgubljena, a to je igranje košarke timski. Ranije ako bi neko šutnuo poslije osam sekundi otišao bi odmah na klupu. Sada svi igraju "ran end gan" igru", iskren je bio Gasol. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC