• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač Panatinaikosa isprozivao Radonjića: "Neće se svima svidjeti ovo što ću reći..."

Autor Dragan Šutvić

Grčki klub igra malo bolje nego na početku sezone, a Litvanac se zbog toga oglašava.

 igrač panatinaikosa isprozivao radonjića  Izvor: MN PRESS

Sezona u Evroligi bliži se kraju, a košarkaši Panatinaikosa i ove godine će takmičenje završiti pri dnu tabele. Eksperiment sa Dejanom Radonjićem nije uspio pa je kontroverzni Janakopulos u toku sezone odlučio da crnogorskom stručnjaku uruči otkaz. Čini se da je to odluka koju su jedva čekali igrači grčkog tima, barem Marijus Grigonis.

Litvanski košarkaš oglasio se i prokomentarisao prvi dio sezone, ali o treneru koji je sa Zvezdom dominirao u regionalnoj košarci nije imao mnogo toga lijepog da kaže. Zapravo, rekao je da su saigrači i on bili bez trenera, aludirajući na mandat trenera kojeg je već "prozivao" prije nekoliko nedjelja!

"Neće se svimа svidjeti ovo što ću reći, ali promjena trenera je definitivno sve promijenila. U početku, nismo imali trenera tako da je bilo teško za nas da funkcionišemo kao tim", rekao je Grigonis i dodao da još nisu na pravom nivou:

"Čak i tako, naravno, uz kakvo god poboljšanje da postoji sada, to i dalje nije dovoljno. Gubimo utakmice. Potreban nam je korak više i nadam se da će doći trenutak kada ćemo uhvatiti Olimpijakos. Postoje neki pozitivni znaci iz onoga što vidite, ali je pred nama još dug put. Moramo da se trudimo i da treniramo više." 

Podsjećamo, Dejan Radonjić je prethodnog ljeta nakon osvojenih trofeja sa Crvenom zvezdom odlučio da prihvati poziv iz Atine i preuzme Panatinaikos. Grčki tim je imao tešku sezonu iza sebe i želio je novi početak, ali je crnogorskom stručnjaku već poslije nekoliko meseci uručio otkaz. Od tada se licitira imenom narednog trenera, a stidljivo se pominje i slavni Pablo Laso.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC