• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"NE DA SMO PRESTALI DA IGRAMO, NEGO..." Zvezda se mučila u Čačku, Duško sve objasnio za minut: Opet komplikujemo!

Autor Haris Krhalić

Duško Ivanović je bio nezadovoljan načinom na koji je njegov tim finiširao meč sa Borcem u ABA ligi.

 Ivanović nakon pobjede u Čačku Izvor: YouTube/KK Borac Čačak

Crvena zvezda se prilično namučila da dođe do pobjede u Čačku, ali je na kraju savladala Borac i uspjela da zadrži šanse da na kraju regularnog dijela sezone bude prvoplasirana na tabeli ABA lige. Dok je trener Borca Dejan Mijatović pričao o tome da se nada da će istina o dešavanjima u prethodnih nekoliko kola ABA lige izaći na vidjelo, Duško Ivanović je kratko prokomentarisao ovaj meč. 

Crveno-bijeli su kontrolisali utakmicu u prve tri četvrtfine, imali su prednost koja je bila i dvocifrena, ali su onda primili 32 poena u posljednjoj četvrtini i napravili sebi problem. Jasno je iskusnom crnogorskom stručnjaku šta tu nije valjalo. 

"Ja mislim da je bila dobra utakmica, da je Borac pokazao izuzetan kvalitet i iskreno bih volio da ostane u ligi jer su protiv nas večeras pokazali da zaslužuju da budu u ABA ligi. Mi smo tri četvrtine igrali dobro međutim zadnjih šest minuta jednostavno ne da smo stali da igramo, nego smo stali sa trčanjem. Nismo zaustavili tranziciju Borca i opet smo iskomplikovali utakmicu. Mislim na kraju da smo zasluženo pobijedili", kratko je rekao Ivanović. 

Crvena zvezda u posljednjem kolu ABA lige igra protiv Splita na svom terenu, a onda mora da odigra dvije zaostale utakmice protiv Cedevita Olimpije i Mornara. Ukoliko uspije da ostvari sve pobjede do kraja, a Partizan izgubi od Igokee, Zadra ili Budućnosti završiće ligaški dio na prvom mjestu na tabeli. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC