• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan obavio zadatak, Zvezda položila dopunsku! MONDO podkast "Šesta lična" sa Edinom i Milošem - vrijeme za nagrade

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična"

 Šesta lična o ABA ligi Izvor: MONDO

Termini za snimanje su čudna stvar – ušli smo u studio prije prvog podbacivanja u Madridu, a sad je možda bude i 2-0 za Partizan? Ko to zna, dragi slušaoci i gledaoci...mi svakako ne, pa smo, svjesni činjenice da se budućnost ne da predvidjeti, riješili da se zabavimo ovim ostatkom ABA sezone prije nego što počne plej-of.

Za početak, analizirali smo malo preostale utakmice u ABA karavanu. Najzanimljivije je bilo u Podgorici, gdje je Partizan tek u napetom finišu proslavio pobjedu nad revitaliziranom ekipom Budućnosti. Briljirao je za domaće Erik Grin, koji je podsjetio na neka minula vremena, ali su sa druge strane spremne odgovore imali Kevin Panter i Zek Ledej. Na kraju, pobjeda za „pola koša“ i ovjereno prvo mjesto pred plej-of – zadatak obavljen za crno-bijele!

Crvena zvezda je položila oba ispita iz dopunske nastave, a u međuvremenu je i Borac iz Čačka poveo sa 1-0 u svojoj baraž seriji protiv Heliosa. Kostur ABA plej-ofa se tako konačno zaokružio, pa će se u četvrtfinalu sastati sljedeći parovi: Partizan - Derbi, Zvezda - Zadar, Budućnost - Mega i Cedevita Olimpija - FMP. Neke ishode ćemo znati kod sljedećeg javljanja, ali za Partizan ćemo morati sačekati jer im je liga dala slobodno zbog serije sa Realom, što se i očekivalo.

A što se nagrada iz naslova tiče...pa, podijelili smo poneku. Mislim, „podijelili“, izrazili smo se o MVP-u, prvoj petorci i tako tim stvarima. Ali, da bi saznali ko je zapravo ovu prestižnu nagradu, moraćete zapravo i da pogledate ili poslušate podcast! Nije fer da vam otkrijemo ako ne kliknete.

U svakom slučaju, vidimo se za koji dan kad opet pričamo o NBA plej-ofu!

Pogledajte

43:43
Šesta Lična – S5A19
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC