• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiša brejkova u NBA ligi! MONDO Podkast "Šesta lična" - Edin i Miloš o plej-of spekaklu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslušajte najnoviju epizodu Mondo podkasta Šesta lična

 NBA liga o početku plej-ofa NBA lige Izvor: MONDO

Plej-in NBA je bio solidan. Korektan! Bilo je i poneko malo iznenađenje, ali ona veća su ipak pretekla. Ali kad plej-of počne sa četiri brejka u osam serija, znate da je ludilo uzelo maha... Dobro nam došli u prvi ovogodišnji zvanični plej-of podkast!

Plej-in prognoze smo... pa... bili okej. Nadali smo se Čikagu i Majamiju, a dobili smo Atlantu i Majami, a sa druge strane, pogodili smo i Lejkerse i Minesotu (mada, ne baš tako kako smo mislili da hoćemo). U plej-ofu, zato, iznenađenja caruju!

Brejk Lejkersa u Memfisu je bio nekako najočekivaniji. Pričali smo dosta o „seljačkoj Mambi“ Ostinu Rivsu, koji je odigrao četvrtu četvrtinu za pamćenje – zajedno sa Ruijem Hačimurom bio je glavna poluga Lejkersa u nedjelju veče, ali grešno je ne istaći odbranu Antonija Dejvisa koji je podsjetio na stare dane!

Pored Lejkersa, brejk pobjede ostvarili su i Majami u Milvokiju, Klipersi u Arizoni i Njujork u Klivlendu. I Njujork je donekle bio očekivan, nije se mlađani sastav Kavalirsa pronašao u „tuči“ koju su nametnuli Tibsovi ratnici. Pobjeda Majamija je veliko iznenađenje, ali je u sjenci dvije povrede – Tajler Hiro će propustiti cijelu ovu seriju sa kusurom zbog loma prstiju, a Janis Adetokumbo odigrao je svega deset minuta prije nego što je napustio meč zbog povrede leđa. Snimci su, međutim, čisti, pa se očekuje da će odlični Grk ponovo brzo na parket.

Što se Finiksa tiče, oni su razočarali kod kuće protiv Klipersa. Gosti su silno motivisani došli u pustinju i odnijeli vrijednu pobjedu, a igrač utakmice bio je Rasel Vestbruk koji je šutirao tek 3 od 19 iz polja, ali je paklenom odbranom i prisebnošću sa penala bio ključni faktor u velikoj pobjedi. U ostalim utakmicama iznenađenja su izostala, a najbolji utisak ostavili su Seltiksi (brutalna pobjeda nad Atlantom) i Nagetsi (gaženje Minesote kod kuće). Rutinsku pobjedu ostvarila je i Filadelfija, dok naravno očekujte guslarski segment o Sakramentu koji je nadjačao Voriorse u jednoj instant-klasik utakmici!

To je sve, naravno, stanje na terenu u toku pisanja ovog propratnog teksta. Nastavite da pratite i ligu i podkast, pa se vidimo jako brzo opet! I ne zaboravite, u četvrtak smo opet tu i pričamo o „domaćim“ zbivanjima!

Pogledajte

01:11:32
Šesta Lična – S5N21
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC