• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA VIŠE VREMENA ZA BILO ŠTA... ILI IPAK IMA!? MONDO podkast "Šesta lična" - stigosmo i do kraja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična" o NBA ligi sa Milošem Jovanovićem i Edinom Avdićem

 MONDO podkast Šesta lična o NBA ligi sa Milošem Jovanovićem i Edinom Avdićem Izvor: MONDO

Korak po korak, podkast po podkast – stigosmo bogami i do kraja regularne sezone! Dok vi ovo čitate, timovima su ostale samo formalnosti u vidu nekolicine utakmica, i plej-in može da počne. Ali, da pogledamo prvo gdje se nalazimo pred ulazak u isti...

Istok će se po svemu sudeći rasplesti onako kako smo i svi nekako očekivali posljednjih par nedjelja. Milvoki se mučio, pa dodao gas i po svemu sudeći završiće prvi na istoku. Vjerna pratnja su Boston i Filadelfija, Klivlend će biti četvrti, a Njujork peti. Pitanje je još samo može li Majami da smogne snage i izbjegne plej-in – Bruklin im sada bježi jednu pobjedu, a do kraja, kao što znate, nema puno.

Šta god se tu desi, ostatak plej-ina se neće mijenjati. Atlanta, Toronto i Čikago zauzeće pozicije od sedmog do desetog mjesta, dok su ispod crte ostali Indijana, Vašington i Orlando. Na Šarlot i Detroit već duže vrijeme niko ne računa, pa ih ne moramo ni spominjati.

Na zapadu je situacija tradicionalno zamršenija. Pozicije 1-3 bi trebalo da ostanu netaknute – Denver, Memfis i Sakramento ostaju tu gdje su, i teško da će se tu nešto promijeniti, mada ne treba ni zanemariti Denverove muke i neko iznenađenje do kraja. Ipak, realno je da ostane baš ovako. Finiks ulazi kao skriveni favorit sa četvrtog mjesta, a peto mjesto koje trenutno drže Voriorsi je nešto što bi svako volio da izbjegne – Klipersi su trenutno šesti, Lejkersi sedmi, a nisu bez šanse ni Nju Orleans ni Minesota!

Jedina nepoznanica je na relaciji Dalas i Oklahoma. Maveriksi imaju sedam poraza u posljednjih deset mečeva i razmatraju da pošalju Luku i Kajrija na prijevremeni odmor – do kraja sezone igraju još tri utakmice kod kuće, a dok ovo čitate, jedna se već odigrala i može im uticati na plej-in sudbinu. Ukoliko Teksašani propuste doigravanje, biće to veliki udarac za njih na više nivoa!

Sljedeće nedjelje pričamo o ekipama koje nisu uspjele da se plasiraju dalje i malo preživamo o plej-inu, a kako snimamo dva dana pred emitovanje, imaćemo priliku da se nalupetamo sa prognozama pa možete kreativno da nam stavite do znanja koliko to ne znamo da radimo! Ali dotle, uživajte u još jednom, pretposljednjem po redu NBA podkastu koji se bavi regularnom sezonom 2022-23!

Vidimo se!

Pogledajte

57:52
Šesta Lična – S5N19
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC