• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Ljulj - Tri mlake rečenice Španca, ni riječi o kapitenu Partizana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslije svega što smo vidjeli na meču Partizana i Real Madrida sa tri vrlo mlake rečenice oglasio se i Serhio Ljulj. Izvinio se, ali ne Kevinu Panteru ili Partizanu.

 Serhio Ljulj se oglasio o tuči na Real - Partizan Izvor: Sportklub/Printscreen

Oglasio se i čovjek koji je sve zakuvao! Nakon sramotnih scena u Madridu u finišu meča Real Madrida i Partizanagdje su na kraju meča košarkaši kluba iz Španije nasrnuli na igrače Partizana, oglasio se i Serhio Ljulj. Iskusni španski plejmejker je svojim udaranjem Kevina Pantera započeo tuču koja je prerasla u opšti haos na terenu, a sada se izvinio. Ipak, izvinjenje nije upućeno Partizanu ili Kevinu Panteru, "košarkaškim navijačima". 

"Ono što se prošle noći desio ne bi nikada smelo da se desi na košarkaškom terenu. Preuzimam punu odgovornost za to što sam napravio grub faul koji je vodio ka kasnijoj katastrofi. Izvinjavam se svim košarkaškim navijačima", napisao je Ljulj. 

On je prvo nekoliko puta grubo udario Kevina Pantera, zatim mu se unio u lice i nije prestajao sa provokacijama, a potom su Gabrijel Dek i prije svega Geršon Jabusele prešli sve granice. Jabusele, inače bokser u mlađim danima, tresnuo je Dantea Egzuma o parket i povrijedio ga. 

Evroliga se za sada oglasila šturim saopštenje, a čekamo da vidimo šta će reći disciplinska komisija i kakve će se kazne izreći za vinovnike svega ovoga. 

Košarkaška javnost je bila zgrožena dešavanjima na terenu, oglasili su se navijači, košarkaši, poznate ličnosti, a nakon izjava trenera oba tima i izjave Rudija Fernandeza konačno je svoju odgovornost prihvatio i Serhio Ljulj. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC