• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTOJA MIJAILOVIĆ POSLAO PORUKU REAL MADRIDU: Nećemo dati ničemu da ovo pokvari, sve je u našim rukama

Autor Haris Krhalić

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović zvanično se oglasio povodom nemilih događaja na meču Real Madrida i Partizana.

 Ostoja Mijailović izjave nakon tuče  Izvor: MN PRESS

Nakon skandala u meču Real Madrida i Partizana poslije koga je utakmica prekinuta oglasio se i predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović. On je istakao da je uprkos svemu Real Madrid prijateljski klub i da će biti dočekan otvorenih ruku u Beogradu. 

Treći meč četvrtfinalne serije Evrolige na programu je u utorak, a još ranije je veliki navijač Partizana muftija Mustafa Jusufspahić istakao da će igrači Reala biti sjajno dočekani u "Areni". 

"Veličanstvene dvije pobjede u Madridu, čestitam igračima i stručnom štabu na izborenim rezulatatima. Incident koji se dogodio na samoj završnici utakmice nije uticao na kranji rezultat, to je za nas izuzetno važno. Fer i sportski smo izborili dvije velike pobjede u Madridu. Ispisujemo nove stranice bogate klupske istorije, nećemo dozvoliti da jedan trenutak umanji naš veliki uspjeh. Oborili smo sve rekorde, pomijeriili granice košarke, nastavićemo i dalje da ih pomijeramo. Real je istorijiski naš prijateljski klub, jedan od najvećih klubova na svijetu, bez obzira na nemilu situaciju dočekaćemo ih krajnje prijateljski. Proživjeli smo lijepe trenutke ove sezone do sada, poslije mnogo godina, sve je u našim rukama, uspjeh nas tek očekuje. Naše najjače oružije pored ove sjajne generacije momaka, su naši navijači, najbolji košarkaški navijači na svijetu! Svi do jednoga dočekajmo gospodski ekipu Reala, svima želim dobrodošlicu u Beograd, centar evropske košarke. Živio Partizan!", navodi se u izjavi Ostoje Mijailovića. 

Nakon tuče i povrede Dantea Egzuma oglasili su se redom treneri obje ekipe, Rudi Fernandez kao kapiten Reala, zatim Serhio Ljulj koji je sve to započeo, pa na kraju i Geršon Jabusele koji se najružnije ponio u cijeloj situaciji. Evroliga je izdala kratko saopštenje, a sada se čekaju kazne za izgrednike, kako od strane takmičenja tako i od strane samog Real Madrida.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC