• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real dobija pojačanja za meč sa Partizanom: Tavares se zagrijava za Arenu, a 18-godišnji biser vreba šansu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Valter Tavares izgleda prilično spremno, a Edi N'Diaje želi da se dokaže na najvećoj sceni! Partizan će ispod koša imati problema u "Areni".

 Valter Tavares spreman za Partizan Izvor: Instagram/johnny_eli4/Twitter/@RMBaloncesto

Dok se Partizan sprema za treću utakmicu četvrtfinalne serije Evrolige sa Realom kraljevski klub igra sa Saragosom u Endesa ligi, a pred taj meč smo na terenu videli Valtera Tavaresa! Gorostasni centar sa Zelenortskih Ostrva povrijedio se u trećoj četvrtini prvog meča četvrtfinalne serije, a sada smo ga vidjeli na zagrijavanju za duel ova dva tima. 

Ipak, on nije bio među 12 igrača koji su se "skinuli" za utakmicu sa Saragosom, ali za sada djeluje da ga Ćus Mateo sprema za odlazak u Beograd. U Madridu je povrijedio tetivu, ali povreda nije ozbiljnija i pošto je Real na ivici ispadanja iz elitnog evropskog takmičenja nema šta da se čeka sa njegovim vraćanjem na teren. 

Na ovom meču su u startnoj postavi bili Geršon Jabusele i Gabrijel Dek, koji neće moći da igraju u Beogradu zbog suspenzije koju su dobili nakon tuče 100 sekundi pred kraj drugog meča, a pogledajte kako je Tavares izgledao na terenu: 

Na mjestu centra je za Real Madrid startovao Vensan Poarije, a kao rezerve tu su bili oporavljeni veteran Entoni Rendolf, ali i mladi talenat Eli Ndiaje. On je ove sezone priključen prvom timu i prvi evroligaški meč ove sezone odigrao je protiv Crvene zvezde u četvrtom kolu, a najviše je igrao protiv Albe u šestom kada je na terenu proveo 22 minuta. 

Ovaj Senegalac sa španskim papirima visok je 204 centimetra, rođen je 2004. godine, a u Evroligi je debitovao prošle sezone. Na završnicama juniorskih turnira Evrolige igrao je pet puta i tu je prosječno bilježio 16,4 poena, 10 skokova, 2,3 ukradene lopte i 2,2 asistencije. S obzirom na to da u Beogradu u utorak neće biti Jabuselea ni Deka sigurno će N'Diaje biti u sastavu, a vidjećemo da li će ga Mateo poslati na teren.  

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC