• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN OPET NE IGRA SUPERLIGU! Borba za titulu u Srbiji ponovo bez crno-bijelih

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli ni ovog proljeća neće učestvovati u borbi za titulu prvaka Srbije.

 Partizan neće igrati Superligu Izvor: MN PRESS

KK Partizan ni ove sezone neće igrati za titulu prvaka Srbije, objavio je "Sportski žurnal". Prošle godine crno-bijeli su odustali svojevoljno, a sada neće igrati greškom klupske administracije, koja nije na vrijeme prijavila igrače za licenciranje, objasnio je taj list.

"Rukovodstvo KLS poslalo je klubovima obavještenje da je rok za licenciranje igrača za Superligu 24. april. Crno-bijeli su to učinili u subotu, 29. aprila. Takmičarski organi KSS su prvog radnog dana poslije prvomajskih praznika konstatovali da je dokumentacija validna i kako je procedurama predviđeno proslijedili je Košarkaškoj ligi Srbije, kao i sve sve prethodne koje su klubovi dostavili prije roka", navedeno je u tekstu.

S obzirom na odlaganje Partizanovih utakmica u plej-ofu ABA lige, crno-bijeli se trenutno takmiče samo u Evroligi, u kojoj će naredne srijede igrati utakmicu odluke, "majstoricu" protiv Reala u Madridu, za plasman na Fajnal-for. Zavisno od ishoda tog meča biće jasniji i kalendar narednih utakmica crno-bijelih, kao što će biti i nagoviješten početak njihove četrvtfinalne plej-of serije ABA lige protiv Studentskog centra. Nakon borbe za titulu ABA lige, počeće Superliga u kojoj će se srpski klubovi prema novom sistemu boriti za trofej prvaka države.

Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin najavio je sredinom prošlog mjeseca da Partizan i Crvena zvezda Meridianbet neće igrati u ligaškom dijelu, već da će odmah biti plasirani u polufinale. Ipak, po svemu sudeći Superliga će i ovog proljeća proteći bez crno-bijelih, kao što je bez njih protekla i konferencija za novinare svih klubova učesnika.

(Sportski žurnal/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC